Veel schade en file na ongeval A20 Nieuwerkerk aan den IJssel

Date:

Share post:

Nieuwerkerk aan den IJssel – Dinsdagmorgen 18 november ontstond er op de A20 een ongeval waarbij twee personenvoertuigen en een vrachtwagen waren betrokken.

Omdat de hulpdiensten dachten dat er iemand bekneld zou zitten reed er naast de ambulancedienst ook de brandweer mee. Bij aankomst op de plaats van het ongeval dat plaatsvond vlak voor de afrit Nieuwerkerk aan den IJssel richting Gouda bleek dit niet het geval. Ambulancepersoneel heeft de inzittenden van twee personenvoertuigen onderzocht maar constateerde al snel dat ze niet gewond waren geraakt.

Een bergingsbedrijf heeft de twee zwaar beschadigde personenvoertuigen geborgen. De vrachtwagen kon op eigen kracht weer verder. Door veel ongevallen was het al druk op de weg. Door dit ongeval ontstond er nog eens 11km file op de A20. Dit kwam mede doordat er twee rijstroken waren afgesloten.

Volgens Omroep Zuidplas verlieten door de drukte automobilisten de snelweg in tegen gestelde richting via de oprit Prins Alexander

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_4278kl IMG_4279kl IMG_4281kl IMG_4284kl IMG_4285kl IMG_4286kl

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd