Veel schade en file na ongeval A20 Nieuwerkerk aan den IJssel

dinsdag 18 november 2014 09:30

Nieuwerkerk aan den IJssel – Dinsdagmorgen 18 november ontstond er op de A20 een ongeval waarbij twee personenvoertuigen en een vrachtwagen waren betrokken.

Omdat de hulpdiensten dachten dat er iemand bekneld zou zitten reed er naast de ambulancedienst ook de brandweer mee. Bij aankomst op de plaats van het ongeval dat plaatsvond vlak voor de afrit Nieuwerkerk aan den IJssel richting Gouda bleek dit niet het geval. Ambulancepersoneel heeft de inzittenden van twee personenvoertuigen onderzocht maar constateerde al snel dat ze niet gewond waren geraakt.

Een bergingsbedrijf heeft de twee zwaar beschadigde personenvoertuigen geborgen. De vrachtwagen kon op eigen kracht weer verder. Door veel ongevallen was het al druk op de weg. Door dit ongeval ontstond er nog eens 11km file op de A20. Dit kwam mede doordat er twee rijstroken waren afgesloten.

Volgens Omroep Zuidplas verlieten door de drukte automobilisten de snelweg in tegen gestelde richting via de oprit Prins Alexander

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_4278kl IMG_4279kl IMG_4281kl IMG_4284kl IMG_4285kl IMG_4286kl

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Veel schade en file na ongeval A20 Nieuwerkerk aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Nieuwerkerk aan den IJssel – Dinsdagmorgen 18 november ontstond er op de A20 een ongeval waarbij twee personenvoertuigen en een vrachtwagen waren betrokken.

Omdat de hulpdiensten dachten dat er iemand bekneld zou zitten reed er naast de ambulancedienst ook de brandweer mee. Bij aankomst op de plaats van het ongeval dat plaatsvond vlak voor de afrit Nieuwerkerk aan den IJssel richting Gouda bleek dit niet het geval. Ambulancepersoneel heeft de inzittenden van twee personenvoertuigen onderzocht maar constateerde al snel dat ze niet gewond waren geraakt.

Een bergingsbedrijf heeft de twee zwaar beschadigde personenvoertuigen geborgen. De vrachtwagen kon op eigen kracht weer verder. Door veel ongevallen was het al druk op de weg. Door dit ongeval ontstond er nog eens 11km file op de A20. Dit kwam mede doordat er twee rijstroken waren afgesloten.

Volgens Omroep Zuidplas verlieten door de drukte automobilisten de snelweg in tegen gestelde richting via de oprit Prins Alexander

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_4278kl IMG_4279kl IMG_4281kl IMG_4284kl IMG_4285kl IMG_4286kl

 

 

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!