Zwaargewonde en dieren gered uit brandende woning Anjerstraat ‘S-Gravendeel [VIDEO]

Date:

Share post:

- Advertisement -

‘S-Gravendeel – De brandweer heeft bij een woningbrand aan de Anjerstraat een bewoonster van het appartement zwaargewond uit de woning gehaald. Daarnaast werden er ook meerdere dieren uit het pand gehaald.

De brandweer kreeg omstreeks half acht de melding dat er rook uit de woning zou komen. Ter plaatse werd er in de woning nog een vrouw aangetroffen. Het slachtoffer werd naar buiten gebracht en gestabiliseerd door ambulancepersoneel. Ook de traumahelikopter uit Nijmegen is gealarmeerd. Het is niet bekend of deze is doorgekomen.

Hoe het slachtoffer eraan toe is, is nog onbekend. De vrouw is met ademhalingsproblemenHet slachtoffer is met mogelijk ernstig letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Naast de vrouw werden er zeven katten en een hond uit het huis gehaald. Voor twee andere katten mocht een reddingsactie niet meer baten. De dieren zijn opgevangen door de dierenambulance.

Foto’s : Dave Minderman

2014-11-18 Sgravendeel dv

IMG-20141118-WA0016 IMG-20141118-WA0017

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd