Auto vliegt uit de bocht op de Parkweg in Voorburg

woensdag 19 november 2014 21:00

Voorburg – Een auto is vanavond door nog onbekende oorzaak uit de bocht gevlogen en heeft hierbij drie geparkeerde auto’s geraakt. De brandweer en twee ambulances zijn inmiddels ter plaatse bij het ongeval. De schade is groot maar de brandweer hoefde niet te knippen. Later meer info.

 

0 reacties

Auto vliegt uit de bocht op de Parkweg in Voorburg
Schrijver:

 

 

Voorburg – Een auto is vanavond door nog onbekende oorzaak uit de bocht gevlogen en heeft hierbij drie geparkeerde auto’s geraakt. De brandweer en twee ambulances zijn inmiddels ter plaatse bij het ongeval. De schade is groot maar de brandweer hoefde niet te knippen. Later meer info.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!