Politie houdt mannen in gestolen auto met vuurwapen aan Barkasstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft op 19 november in Rotterdam een man van 22 jaar uit Waalre en een 26-jarige man met onbekende woonplaats aangehouden.

Ze reden in een auto die als gestolen gesignaleerd stond én de politie had informatie dat ze mogelijk in het bezit van een vuurwapen zouden zijn. Op de Barkasstraat wisten agenten hun politieauto’s voor en achter te zetten, zodat de bestuurder niet kon wegrijden.

De inzittenden werden vervolgens probleemloos uit hun auto gepraat en direct aangehouden. In de auto werd daadwerkelijk een vuurwapen aangetroffen en in beslaggenomen. De twee verdachten zitten vast en worden verhoord.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd