woensdag, september 29, 2021
13.9 C
Rotterdam
woensdag 29 september 2021

Twee mannen aangehouden voor een zware mishandeling in Zoetermeer

Zoetermeer – De politie startte na het incident een zoekactie naar de verdachten, maar trof hen niet meer aan. Door nader onderzoek werd de identiteit van de verdachten bekend. Dit kwam onder andere door de camerabeelden van HTM.

De eerste verdachten, een 21-jarige Zoetermeerder, werd dinsdag 18 november aangehouden. De tweede verdachte, een 20-jarige met onbekende woonplaats, is woensdag 19 november aangehouden. Zij zijn in verzekering gesteld en worden in de loop van de week voorgeleid.

De politie heeft dinsdag en woensdag twee mannen aangehouden die verdacht zijn van betrokkenheid bij een zware mishandeling op station Voorweg in Zoetermeer. Hier werd donderdagavond 6 november een man op het spoor geduwd terwijl er een randstadrail voertuig aankwam. Het slachtoffer en de verdachten zaten beide in de Randstadrail –die afkomstig was vanuit Leidschenveen- en kregen onenigheid. Dat kwam doordat het slachtoffer de mannen aansprak op hun gedrag, waar ook andere passagiers zich overduidelijk aan stoorden. Toen beiden uitstapten op station Voorweg Laag ontstond er een confrontatie, waarbij de mannen het slachtoffer bespuugden. Vervolgens duwden ze hem op het spoor, terwijl er een metro aankwam. De man wist net op tijd het perron op te klimmen en hield aan de val een pijnlijk been over.De politie startte na het incident een zoekactie naar de verdachten, maar trof hen niet meer aan. Door nader onderzoek werd de identiteit van de verdachten bekend. Dit kwam onder andere door de camerabeelden van HTM.

Related Articles

Auto verwoest door brand Opperduit Lekkerkerk

0
Lekkerkerk - Op een verlaten terrein langs de Opperduit in Lekkerkerk heeft dinsdagavond een auto...

Politie start onderzoek na verdronken kat in Pernis

0
Pernis - Vandaag deed één van de wijkagenten van Pernis tijdens haar dienst een verontrustende...

Alles over stoppen met coke

0
Stoppen met coke is een van de lastigste verslavingen om mee te stoppen. Cocaïne wordt...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Nu ook een bijzonder hotel in Fenix 1 op Katendrecht

Nu ook een bijzonder hotel in Fenix 1 op Katendrecht [...]

'Perron Nul herrezen aan de Vijverhofstraat'

'Perron Nul herrezen aan de Vijverhofstraat' [...]

Woonstad en Vestia maken Oud-Charlois duurder

Woonstad en Vestia maken Oud-Charlois duurder [...]

Rotterdammer (39) vast na vondst dode man in Lombardijen

Rotterdammer (39) vast na vondst dode man in Lombardijen [...]

Rotterdam roept noodtoestand uit voor het klimaat

Rotterdam roept noodtoestand uit voor het klimaat [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,066VolgersVolg