Twee mannen aangehouden voor een zware mishandeling in Zoetermeer

woensdag 19 november 2014 20:43

Zoetermeer – De politie startte na het incident een zoekactie naar de verdachten, maar trof hen niet meer aan. Door nader onderzoek werd de identiteit van de verdachten bekend. Dit kwam onder andere door de camerabeelden van HTM.

De eerste verdachten, een 21-jarige Zoetermeerder, werd dinsdag 18 november aangehouden. De tweede verdachte, een 20-jarige met onbekende woonplaats, is woensdag 19 november aangehouden. Zij zijn in verzekering gesteld en worden in de loop van de week voorgeleid.

De politie heeft dinsdag en woensdag twee mannen aangehouden die verdacht zijn van betrokkenheid bij een zware mishandeling op station Voorweg in Zoetermeer. Hier werd donderdagavond 6 november een man op het spoor geduwd terwijl er een randstadrail voertuig aankwam. Het slachtoffer en de verdachten zaten beide in de Randstadrail –die afkomstig was vanuit Leidschenveen- en kregen onenigheid. Dat kwam doordat het slachtoffer de mannen aansprak op hun gedrag, waar ook andere passagiers zich overduidelijk aan stoorden. Toen beiden uitstapten op station Voorweg Laag ontstond er een confrontatie, waarbij de mannen het slachtoffer bespuugden. Vervolgens duwden ze hem op het spoor, terwijl er een metro aankwam. De man wist net op tijd het perron op te klimmen en hield aan de val een pijnlijk been over.De politie startte na het incident een zoekactie naar de verdachten, maar trof hen niet meer aan. Door nader onderzoek werd de identiteit van de verdachten bekend. Dit kwam onder andere door de camerabeelden van HTM.

 

0 reacties

Twee mannen aangehouden voor een zware mishandeling in Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – De politie startte na het incident een zoekactie naar de verdachten, maar trof hen niet meer aan. Door nader onderzoek werd de identiteit van de verdachten bekend. Dit kwam onder andere door de camerabeelden van HTM.

De eerste verdachten, een 21-jarige Zoetermeerder, werd dinsdag 18 november aangehouden. De tweede verdachte, een 20-jarige met onbekende woonplaats, is woensdag 19 november aangehouden. Zij zijn in verzekering gesteld en worden in de loop van de week voorgeleid.

De politie heeft dinsdag en woensdag twee mannen aangehouden die verdacht zijn van betrokkenheid bij een zware mishandeling op station Voorweg in Zoetermeer. Hier werd donderdagavond 6 november een man op het spoor geduwd terwijl er een randstadrail voertuig aankwam. Het slachtoffer en de verdachten zaten beide in de Randstadrail –die afkomstig was vanuit Leidschenveen- en kregen onenigheid. Dat kwam doordat het slachtoffer de mannen aansprak op hun gedrag, waar ook andere passagiers zich overduidelijk aan stoorden. Toen beiden uitstapten op station Voorweg Laag ontstond er een confrontatie, waarbij de mannen het slachtoffer bespuugden. Vervolgens duwden ze hem op het spoor, terwijl er een metro aankwam. De man wist net op tijd het perron op te klimmen en hield aan de val een pijnlijk been over.De politie startte na het incident een zoekactie naar de verdachten, maar trof hen niet meer aan. Door nader onderzoek werd de identiteit van de verdachten bekend. Dit kwam onder andere door de camerabeelden van HTM.

 

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Ridderkerk - Op de A38 is in de bocht naar de A16 een vrachtwagen gekanteld. Volgens omstanders zou de vrachtwagen te hard hebben gereden en daarna zijn gekanteld. De bestuurder kwam door het ongeval bekneld te zitten in het voertuig. De brandweer is ter plaatse en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!