Vier gewonden bij brand Pelgrimsstraat Rotterdam

woensdag 19 november 2014 20:38

Rotterdam – In een woning aan de Pelgrimsstraat in Rotterdam heeft vanmiddag een brand gewoed. Bij de brand zijn vier personen gewond geraakt nadat deze rook ingeademd hadden. De vier gewonden zijn met ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. De brand heeft gewoed in een afzuigkap. De brand was snel onder controle.

 

 

 

0 reacties

Vier gewonden bij brand Pelgrimsstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In een woning aan de Pelgrimsstraat in Rotterdam heeft vanmiddag een brand gewoed. Bij de brand zijn vier personen gewond geraakt nadat deze rook ingeademd hadden. De vier gewonden zijn met ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. De brand heeft gewoed in een afzuigkap. De brand was snel onder controle.

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!