Woning overval op de Cesar Franckrode in Zoetermeer

Date:

Share post:

Zoetermeer – In een woning aan de Cesar Franckrode in Zoetermeer heeft vanmorgen rond 07:00 een overval plaatsgevonden.Een 49-Jarige man werdt bedreigd in zijn woning. De overvallers nemen een auto een Witte Renault twingo met kenteken 09-SFP-8 mee. Het slachtoffer was rond 07.00 uur in zijn woning, toen de twee verdachten de woning binnendrongen. Aldaar bedreigden ze de bewoner met een wapen. Uiteindelijk gingen de mannen er met de auto van het slachtoffer vandoor in nog onbekende richting. Het is niet bekend of de verdachten naast de auto nog iets anders hebben buitgemaakt. De verdachten hebben beide een donkergetinte huidskleur en hebben een fors postuur. De ene verdachte is ongeveer 27 jaar oud, 1.85 m. lang en heeft donker kroeshaar. Hij droeg een sportbroek met verticale, rode strepen aan de zijkant, vermoedelijk van Adidas, sportschoenen en een halflange gewatteerde jas. De tweede verdachte is 1.75 m. / 1.80 m. lang en droeg een halflange zwarte jas en een sjaal voor zijn gezicht.

- Advertisement -

Gerelateerd