zaterdag, mei 21, 2022
12.9 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Zoekactie naar vermiste Nikola Smoljanic vanuit Den Haag

- advertentie -

Den Haag – De politie is op zoek naar de sinds zondag 16 november vermiste Nikola Smoljanic. De 57-jarige man vertrok zondag rond 08.30 uur vanuit zijn woning aan de Rockanjelaan in Den Haag om vermoedelijk te gaan hardlopen. De man is echter niet meer thuisgekomen waarna zijn echtgenote de politie heeft gealarmeerd. De politie heeft op diverse locaties gezocht naar de man, maar heeft geen verder aanwijzingen gevonden.

Ook op zijn werk, een ziekenhuis, in Dirksland (Zeeland) en een vestiging in Hellevoetsluis is de vermiste man niet verschenen. De politie houdt rekening met alle scenario’s. Getuigen die informatie hebben of personen die de man hebben gezien of zien worden verzocht zich te melden bij de recherche van politiebureau Loosduinen op telefoonnummer 070 – 424 35 11.

Signalement Nikola Smoljanic

blank
1.80 m
slank tot normaal postuur
kort donkerblond tot bruin haar, een kruin aan de rechterzijde, waardoor het haar naar links valt
hij heeft vaak een kort getrimd en grijzend baardje
brildragend, echter ligt deze thuis
kleding onbekend
geen littekens of tatoeages

nikola-smoljanic-1


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,211VolgersVolg
- advertentie -