Zoekactie naar vermiste Nikola Smoljanic vanuit Den Haag

woensdag 19 november 2014 19:48

Den Haag – De politie is op zoek naar de sinds zondag 16 november vermiste Nikola Smoljanic. De 57-jarige man vertrok zondag rond 08.30 uur vanuit zijn woning aan de Rockanjelaan in Den Haag om vermoedelijk te gaan hardlopen. De man is echter niet meer thuisgekomen waarna zijn echtgenote de politie heeft gealarmeerd. De politie heeft op diverse locaties gezocht naar de man, maar heeft geen verder aanwijzingen gevonden.

Ook op zijn werk, een ziekenhuis, in Dirksland (Zeeland) en een vestiging in Hellevoetsluis is de vermiste man niet verschenen. De politie houdt rekening met alle scenario’s. Getuigen die informatie hebben of personen die de man hebben gezien of zien worden verzocht zich te melden bij de recherche van politiebureau Loosduinen op telefoonnummer 070 – 424 35 11.

Signalement Nikola Smoljanic

blank
1.80 m
slank tot normaal postuur
kort donkerblond tot bruin haar, een kruin aan de rechterzijde, waardoor het haar naar links valt
hij heeft vaak een kort getrimd en grijzend baardje
brildragend, echter ligt deze thuis
kleding onbekend
geen littekens of tatoeages

nikola-smoljanic-1

 

0 reacties

Zoekactie naar vermiste Nikola Smoljanic vanuit Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – De politie is op zoek naar de sinds zondag 16 november vermiste Nikola Smoljanic. De 57-jarige man vertrok zondag rond 08.30 uur vanuit zijn woning aan de Rockanjelaan in Den Haag om vermoedelijk te gaan hardlopen. De man is echter niet meer thuisgekomen waarna zijn echtgenote de politie heeft gealarmeerd. De politie heeft op diverse locaties gezocht naar de man, maar heeft geen verder aanwijzingen gevonden.

Ook op zijn werk, een ziekenhuis, in Dirksland (Zeeland) en een vestiging in Hellevoetsluis is de vermiste man niet verschenen. De politie houdt rekening met alle scenario’s. Getuigen die informatie hebben of personen die de man hebben gezien of zien worden verzocht zich te melden bij de recherche van politiebureau Loosduinen op telefoonnummer 070 – 424 35 11.

Signalement Nikola Smoljanic

blank
1.80 m
slank tot normaal postuur
kort donkerblond tot bruin haar, een kruin aan de rechterzijde, waardoor het haar naar links valt
hij heeft vaak een kort getrimd en grijzend baardje
brildragend, echter ligt deze thuis
kleding onbekend
geen littekens of tatoeages

nikola-smoljanic-1

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!