Automobilist slaat over de kop na achtervolging Fascinatio Boulevard Capelle aan den Ijssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Capelle aan den IJssel – Een beginnend bestuurder is in de nacht van donderdag op vrijdag gecrasht in een poging te vluchten voor de politie. Agenten hebben hem aangehouden en zijn rijbewijs afgepakt. De bestuurder viel op door zijn agressieve en onveilige rijgedrag.

Agenten gaven hem daarom rond 23.30 uur een stopteken. Hij ging er echter direct vandoor. Een politiewagen tikte de auto aan in een poging om hem tot stoppen te dwingen. Dit lukte niet.

Op de Abram van Rijckervorseweg raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt en in een bocht vloog de auto over de kop. De 20-jarige man uit Capelle aan de IJssel hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Wel naar het politiebureau. Hij bleek met alcohol op achter het stuur te hebben gezeten. Zijn rijbewijs is in beslag genomen.

Foto : Wijkagent Lems & ingezonden

B264O5WIMAAOQCK

2014-11-21 00.50.56 2014-11-21 00.54.52 2014-11-21 00.48.04

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd