Grote brand bij metaalverwerkingsbedrijf Kwartantweg Amsterdam [VIDEO]

donderdag 20 november 2014 23:41

AMSTERDAM – Donderdagavond 20 november brak omstreeks 21.30 uur brand bij een metaalverwerkingsbedrijf op de Kwartantweg. Omdat er veel schrootafval in de brand stond werd er direct groot opgeschaald.

Doormiddel van een grootwater transport werd onder andere een ingezet schuimblusvoertuig gevoed. Met een grijper op het terrein werd de brandende hoop uit elkaar getrokken.

Omdat men dacht dat er vermoedelijk gevaarlijke stoffen als asbest mogelijk vrij zouden komen werd er direct gemeten door een adviseur gevaarlijke stoffen. De resultaten hiervan zijn nog niet bekend. Ongeveer een uur later was de brand onder controle en kon het nablussen gebeuren. Dit zal nog enkele uren in beslag nemen.

Foto’s & Video : Jeffrey Jacobs & Joëy Heijstek

IMG_4312kl IMG_4315kl

IMG_4317kl IMG_4324kl IMG_4331kl IMG_4335kl IMG_4337kl IMG_4345kl

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Grote brand bij metaalverwerkingsbedrijf Kwartantweg Amsterdam [VIDEO]
Schrijver:

 

 

AMSTERDAM – Donderdagavond 20 november brak omstreeks 21.30 uur brand bij een metaalverwerkingsbedrijf op de Kwartantweg. Omdat er veel schrootafval in de brand stond werd er direct groot opgeschaald.

Doormiddel van een grootwater transport werd onder andere een ingezet schuimblusvoertuig gevoed. Met een grijper op het terrein werd de brandende hoop uit elkaar getrokken.

Omdat men dacht dat er vermoedelijk gevaarlijke stoffen als asbest mogelijk vrij zouden komen werd er direct gemeten door een adviseur gevaarlijke stoffen. De resultaten hiervan zijn nog niet bekend. Ongeveer een uur later was de brand onder controle en kon het nablussen gebeuren. Dit zal nog enkele uren in beslag nemen.

Foto’s & Video : Jeffrey Jacobs & Joëy Heijstek

IMG_4312kl IMG_4315kl

IMG_4317kl IMG_4324kl IMG_4331kl IMG_4335kl IMG_4337kl IMG_4345kl

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!