maandag, januari 24, 2022
4.5 C
Rotterdam
maandag 24 januari 2022

Politie onderzoekt schietpartij Albregt Engelmansstraat Rotterdam

- advertentie -

ROTTERDAM – De politie is een onderzoek gestart naar een schietpartij op de Albregt Engelmanstraat in de Rotterdamse wijk Bospolder. Donderdagavond kreeg de politie de melding dat er schoten zouden zijn gelost. Ter plaatse troffen agenten inderdaad diverse hulzen aan en zette de omgeving af.

De straat werd afgespeurd naar mogelijke sporen om die veilig te stellen. Wat er precies is gebeurd is nog geheel onduidelijk. Het is niet bekend of er iemand gewond is geraakt. Tot nu toe heeft zich nog niemand gemeld bij de politie.

Meer foto’s : Kevin Schenk 112-rijnmond.nl

20141120231749 20141120231754

 

 

 

Op de Albregt Engelmanstraat in Rotterdam Bospolder zijn donderdagavond meerdere kogelhulzen aangetroffen op straat. Mogelijk heeft in de straat een schietpartij plaatsgevonden. De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse om sporen te lokaliseren van de hulzen. De straat werd afgezet door de politie. Wat er zich exact heeft afgespeeld is nog onduidelijk, evenmin of er ook iemand gewond is geraakt.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,122VolgersVolg
- advertentie -