Politie zoekt hulpvaardige getuigen beroving taxichauffeur Vaillantlaan Den Haag

Date:

Share post:

Den Haag – Een 36-jarige man mishandelde en beroofde in de nacht van woensdag 12 op donderdag 13 november een taxichauffeur op de Vaillantlaan. De politie hield de verdachte al snel aan. Twee hulpvaardige getuigen met een hondje hielpen de beroofde chauffeur. De politie komt graag met hen in contact.

De verdachte stapte rond 02.45 uur in bij de taxi op Pieter Lastmanstraat. Nadat de man zich naar een aantal locaties liet rijden, werd hij op de Vaillantlaan agressief en keerde zich tegen de taxichauffeur. Hij mishandelde het slachtoffer en beroofde van hem zijn persoonlijke goederen voor hij ervandoor ging. Gealarmeerde agenten zochten in de omgeving op basis van het opgegeven signalement naar de verdachte en wisten hem rond 04.00 uur aan te houden op De Heemstraat. De verdachte werd in verzekering gesteld. Het slachtoffer, een 30-jarige Hagenaar, werd naar het ziekenhuis vervoerd waar hij behandeld werd aan zijn verwondingen.

Getuigen
De politie onderzoekt de zaak en is daarbij op zoek naar getuigen die de beroving hebben gezien. De politie is vooral op zoek naar de twee getuigen met hondje die de man hebben geholpen. Zij kunnen bellen met de politie van bureau De Heemstraat (Latroteam) via 0900-8844.

BRON: Politiepersbericht

- Advertisement -

Gerelateerd