Zes gewonden na ongeval N209 Rotterdam

donderdag 20 november 2014 18:36

Rotterdam – Bij een kop-staart aanrijding op de Doenkade N209 ter hoogte van Rotterdam Airport zijn donderdagmiddag zes slachtoffers gevallen. Meerdere voertuigen klapten op elkaar waardoor er in het achterste voertuig een persoon bekneld kwam te zitten.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse om de inzittende te bevrijden. Ambulancepersoneel heeft de slachtoffers gestabiliseerd en naar het ziekenhuis gebracht. Vanwege het benodigde aantal ambulances gaf de regio Haaglanden ondersteuning. Waardoor het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zes gewonden na ongeval N209 Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een kop-staart aanrijding op de Doenkade N209 ter hoogte van Rotterdam Airport zijn donderdagmiddag zes slachtoffers gevallen. Meerdere voertuigen klapten op elkaar waardoor er in het achterste voertuig een persoon bekneld kwam te zitten.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse om de inzittende te bevrijden. Ambulancepersoneel heeft de slachtoffers gestabiliseerd en naar het ziekenhuis gebracht. Vanwege het benodigde aantal ambulances gaf de regio Haaglanden ondersteuning. Waardoor het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!