maandag, januari 24, 2022
4.5 C
Rotterdam
maandag 24 januari 2022

Zes gewonden na ongeval N209 Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Bij een kop-staart aanrijding op de Doenkade N209 ter hoogte van Rotterdam Airport zijn donderdagmiddag zes slachtoffers gevallen. Meerdere voertuigen klapten op elkaar waardoor er in het achterste voertuig een persoon bekneld kwam te zitten.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse om de inzittende te bevrijden. Ambulancepersoneel heeft de slachtoffers gestabiliseerd en naar het ziekenhuis gebracht. Vanwege het benodigde aantal ambulances gaf de regio Haaglanden ondersteuning. Waardoor het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,122VolgersVolg
- advertentie -