dinsdag, januari 25, 2022
3.2 C
Rotterdam
dinsdag 25 januari 2022

Fietser aangereden door bestelbus Capelseplein Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Ambulancedienst en de politie zijn vrijdagavond met spoed naar het Capelseplein gereden. Bij de oversteek voor de fietsers was een aanrijding gebeurd tussen een bestelauto en fietser. De jongeman op de fiets is met de aanrijding met zijn hoofd tegen de ruit aangeslagen en tientallen meters verderop de grond terecht gekomen. De jongen is overgebracht met een flinke hoofdwond naar het IJsselland ziekenhuis in Capelle.

Verkeersongevallen analyse van de politie eenheid Rotterdam heeft een uitgebreid onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Diverse getuigen hebben ter plaatse een getuigenverklaring afgeven. een bergingsbedrijf heeft de bestelauto afgevoerd. Twee rijstroken vanuit Capelle aan den IJssel in de richting Rotterdam zijn tijdelijk afgesloten.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

IMG_0895 IMG_0897 IMG_0911 IMG_0913 IMG_0914 IMG_0916 IMG_0921 IMG_0922

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -