maandag, januari 24, 2022
4.5 C
Rotterdam
maandag 24 januari 2022

Vrouw (31) beroofd op de Mient, politie zoekt getuigen Mient Den Haag

- advertentie -

Den Haag – Een nog onbekende man beroofde donderdag 20 november een 31-jarige Haagse op de Mient van haar mobiele telefoon. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer fietste rond 17.30 uur op de Laurierstraat met haar mobiele telefoon in haar hand. Op de kruising van de Mient met de Laurierstraat blokkeerde de verdachte plotseling haar doorgang en pakte de telefoon uit haar handen. Vervolgens rende de verdachte naar een man op een fiets die even verderop stond en liet een wapen zien. Daarna fietsten de mannen samen weg in de richting van de Rhodondendronstraat.

Signalement
De verdachte had een donkergetinte huidskleur en is ongeveer 22 jaar oud. Hij droeg een donkerblauw, lang jack. Het is niet bekend wat het signalement van zijn handlanger is.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Segbroek via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

BRON: Politiepersbericht

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,122VolgersVolg
- advertentie -