Gaslekkage na verwijderen boompje in tuin Houtmanstraat Oud-Beijerland

0

OUD-BEIJERLAND – Op zaterdag 22 november werden de hulpdiensten opgeroepen voor een gaslek aan de Houtmanstraat in Oud-Beijerland. De bewoners van de woning hadden geprobeerd een boompje uit de tuin te verwijderen maar hadden daarbij een gasleiding geraakt.

De brandweer werd gebeld die snel ter plekke was om het lek provisorisch te dichten doormiddel van hydraulisch gereedschap. Zij hebben de situatie veilig gesteld tot de netbeheerder aanwezig was. Daarna heeft de brandweer samen met de bewoner het boompje voorzichtig uit de grond gehaald.

Bewoners werden geadviseerd om tijdelijk binnen te blijven en geen open vuur te gebruiken in de nabije omgeving van het lek

Foto’s : Dave Minderman

DSC_0026 DSC_0028 DSC_0030 DSC_0032 DSC_0041