Gaslekkage na verwijderen boompje in tuin Houtmanstraat Oud-Beijerland

zaterdag 22 november 2014 17:11

OUD-BEIJERLAND – Op zaterdag 22 november werden de hulpdiensten opgeroepen voor een gaslek aan de Houtmanstraat in Oud-Beijerland. De bewoners van de woning hadden geprobeerd een boompje uit de tuin te verwijderen maar hadden daarbij een gasleiding geraakt.

De brandweer werd gebeld die snel ter plekke was om het lek provisorisch te dichten doormiddel van hydraulisch gereedschap. Zij hebben de situatie veilig gesteld tot de netbeheerder aanwezig was. Daarna heeft de brandweer samen met de bewoner het boompje voorzichtig uit de grond gehaald.

Bewoners werden geadviseerd om tijdelijk binnen te blijven en geen open vuur te gebruiken in de nabije omgeving van het lek

Foto’s : Dave Minderman

DSC_0026 DSC_0028 DSC_0030 DSC_0032 DSC_0041

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gaslekkage na verwijderen boompje in tuin Houtmanstraat Oud-Beijerland
Schrijver:

 

 

OUD-BEIJERLAND – Op zaterdag 22 november werden de hulpdiensten opgeroepen voor een gaslek aan de Houtmanstraat in Oud-Beijerland. De bewoners van de woning hadden geprobeerd een boompje uit de tuin te verwijderen maar hadden daarbij een gasleiding geraakt.

De brandweer werd gebeld die snel ter plekke was om het lek provisorisch te dichten doormiddel van hydraulisch gereedschap. Zij hebben de situatie veilig gesteld tot de netbeheerder aanwezig was. Daarna heeft de brandweer samen met de bewoner het boompje voorzichtig uit de grond gehaald.

Bewoners werden geadviseerd om tijdelijk binnen te blijven en geen open vuur te gebruiken in de nabije omgeving van het lek

Foto’s : Dave Minderman

DSC_0026 DSC_0028 DSC_0030 DSC_0032 DSC_0041

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!