maandag, januari 24, 2022
5 C
Rotterdam
maandag 24 januari 2022

Politiehelikopter ingezet voor aanhouden verdachten op dak van pand Lorentzweg Rotterdam-Ommoord

- advertentie -

ROTTERDAM – De politiehelikopter heeft vrijdagavond de eenheden op de grond geassisteerd met een aanhouding de Rotterdamse wijk Ommoord. Twee mannen hielden zich verdacht op, op een dak van een pand. 

Omwonenden hadden gebeld en de politie kwam ter plaatse. In samenwerking met de helikopter hebben zij de twee verdachten kunnen aanhouden. De politie zoekt uit waarom zij zich op het dak bevonden. Het zou mogelijk nog kunnen gaan om de zogenaamde Freerunners.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,122VolgersVolg
- advertentie -