Agent in burger getuige van drugsdeal Rusthoflaan, drie mannen aangehouden

zondag 23 november 2014 16:15

Rotterdam – Drie mannen zijn zaterdagmiddag op de Rusthoflaan aangehouden nadat zij voor de neus van een agent in burger een drugsdeal sloten. Bij een doorzoeking van een woning zijn diverse drugs aangetroffen.

Zaterdagmiddag waren agenten van team Skwibus in burgerkleding actief in Kralingen en Crooswijk. Een agent in burger stond geparkeerd op de Rusthoflaan toen er achter hem een man parkeerde die de agent herkende van eerdere drugsgerelateerde incidenten.

Uit een nabij gelegen woning kwam een man die in de auto stapte. Hij kreeg een pakket overhandigd van de bestuurder, stapte weer uit en ging de woning aan de Rusthoflaan weer in. Daarna stapte ook de bestuurder uit en kreeg iets toegeworpen vanuit de woning. Daarop stapte de man weer in zijn auto en reed weg.

Even verderop werd de man aangehouden door agenten die waren opgeroepen door de agent in burger. Als niet veel later twee mannen die woning verlaten, worden ook zij aangehouden. Het gaat om een drie Rotterdammers van 21, 24 en 25 jaar oud.

Bij een doorzoeking van de woning vonden de agenten een hoeveelheid drugs, weegschalen, patronen en zwaar vuurwerk.

Zie ook de blog van Politie Rotterdam Oost voor nog een aantal foto’s.

Foto’s: Skwibus & Sander Boer

Skwibus
Skwibus drugs
Drugs kleurenfoto

 

0 reacties

Agent in burger getuige van drugsdeal Rusthoflaan, drie mannen aangehouden
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Drie mannen zijn zaterdagmiddag op de Rusthoflaan aangehouden nadat zij voor de neus van een agent in burger een drugsdeal sloten. Bij een doorzoeking van een woning zijn diverse drugs aangetroffen.

Zaterdagmiddag waren agenten van team Skwibus in burgerkleding actief in Kralingen en Crooswijk. Een agent in burger stond geparkeerd op de Rusthoflaan toen er achter hem een man parkeerde die de agent herkende van eerdere drugsgerelateerde incidenten.

Uit een nabij gelegen woning kwam een man die in de auto stapte. Hij kreeg een pakket overhandigd van de bestuurder, stapte weer uit en ging de woning aan de Rusthoflaan weer in. Daarna stapte ook de bestuurder uit en kreeg iets toegeworpen vanuit de woning. Daarop stapte de man weer in zijn auto en reed weg.

Even verderop werd de man aangehouden door agenten die waren opgeroepen door de agent in burger. Als niet veel later twee mannen die woning verlaten, worden ook zij aangehouden. Het gaat om een drie Rotterdammers van 21, 24 en 25 jaar oud.

Bij een doorzoeking van de woning vonden de agenten een hoeveelheid drugs, weegschalen, patronen en zwaar vuurwerk.

Zie ook de blog van Politie Rotterdam Oost voor nog een aantal foto’s.

Foto’s: Skwibus & Sander Boer

Skwibus
Skwibus drugs
Drugs kleurenfoto

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!