Eén gewonde bij aanrijding Prins Hendrikkade Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Vanmiddag omstreeks 15:33 uur kwam bij de meldkamer ambulance Rotterdam – Rijnmons de melding binnen dat er een gewonde was gevallen bij een aanrijding op de Prins Hendrikkade te Roterdam.

Hierop zijn direct politie en een ambulance met spoed ter plaatse gestuurd. Ter hoogte van de Anjerstraat trof men een zwarte Volkswagen Polo aan. Van dit voertuig welke schuin richting de al daar aanwezige parkeervakken stond geparkeerd waren de voorste airbags geactiveerd. Tevens stond een Volvo stationwagen schuin in een parkeervak tegen een Opel Corsa aan welke onbedoeld beschadigd was. Volgens getuigen wilde de Volvo achteruit het parkeervak verlaten echter werd deze volgens getuige met flinke snelheid geraakt door de Volkswagen Polo. De Volvo kreeg daardoor zo’n klap dat hij met de linker achter portier de Opel Corsa rechts achter raakte waarbij de Volvo de meeste schade opliep. De Volkswagen Polo had dusdanige schade aan de rechter voorzijde dat deze door de takelwagen moest worden afgesleept. Eén van de inzittenden van de Volkswagen Polo is ter plaats door het ambulancepersoneel verzorgd en voor verder onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd.

- Advertisement -

2014-11-23 15.54.47
2014-11-23 15.58.28
2014-11-23 15.56.29
2014-11-23 16.18.57

- Advertisement -

2 REACTIES

    • Aiaiai, weer een verkeersongeluk, het verkeer is dan ook honderden malen dodelijker dan vuurwerk bijvoorbeeld.

      Helaas word ik in het andere topic over vuurwerk gecensureerd, maar geloof ik alsjeblieft als ik zeg dat er echt totaal geen bal van dat topic klopt. Zelfs de cijfers niet.

Reacties zijn gesloten.

spot_img

Gerelateerd

Woningen ontruimd door brand tegen geval Korte Vest Gouda

Gouda - Donderdagmorgen rond 06.00 uur zijn zes woningen ontruimd door een brand tegen de gevel. Op de...

Explosie bij woning Averdijk Rotterdam IJsselmonde mogelijk vergissing

In Rotterdam IJsselmonde, aan de Averdijk, heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag een explosie voorgedaan,...

Man (82) overleden na ongeluk met scootmobiel in Rotterdam

Een 82-jarige man is woensdag overleden nadat hij dinsdagmiddag betrokken was bij een ongeluk met zijn scootmobiel, zo...

Wandelaar valt in sloot in Ridderkerk

Ridderkerk - Woensdagochtend 27 maart rond 12.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden waar een wandelaar op een...