Eén gewonde bij aanrijding Prins Hendrikkade Rotterdam

zondag 23 november 2014 16:00

Rotterdam – Vanmiddag omstreeks 15:33 uur kwam bij de meldkamer ambulance Rotterdam – Rijnmons de melding binnen dat er een gewonde was gevallen bij een aanrijding op de Prins Hendrikkade te Roterdam.

Hierop zijn direct politie en een ambulance met spoed ter plaatse gestuurd. Ter hoogte van de Anjerstraat trof men een zwarte Volkswagen Polo aan. Van dit voertuig welke schuin richting de al daar aanwezige parkeervakken stond geparkeerd waren de voorste airbags geactiveerd. Tevens stond een Volvo stationwagen schuin in een parkeervak tegen een Opel Corsa aan welke onbedoeld beschadigd was. Volgens getuigen wilde de Volvo achteruit het parkeervak verlaten echter werd deze volgens getuige met flinke snelheid geraakt door de Volkswagen Polo. De Volvo kreeg daardoor zo’n klap dat hij met de linker achter portier de Opel Corsa rechts achter raakte waarbij de Volvo de meeste schade opliep. De Volkswagen Polo had dusdanige schade aan de rechter voorzijde dat deze door de takelwagen moest worden afgesleept. Eén van de inzittenden van de Volkswagen Polo is ter plaats door het ambulancepersoneel verzorgd en voor verder onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd.

2014-11-23 15.54.47
2014-11-23 15.58.28
2014-11-23 15.56.29
2014-11-23 16.18.57

 

2 Reacties

 1. Fred Vellekoop

  Parkeer dan ook met je neus naar de rijweg, dan zie je ander verkeer aankomen!

  • Henk

   Aiaiai, weer een verkeersongeluk, het verkeer is dan ook honderden malen dodelijker dan vuurwerk bijvoorbeeld.

   Helaas word ik in het andere topic over vuurwerk gecensureerd, maar geloof ik alsjeblieft als ik zeg dat er echt totaal geen bal van dat topic klopt. Zelfs de cijfers niet.

Eén gewonde bij aanrijding Prins Hendrikkade Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Vanmiddag omstreeks 15:33 uur kwam bij de meldkamer ambulance Rotterdam – Rijnmons de melding binnen dat er een gewonde was gevallen bij een aanrijding op de Prins Hendrikkade te Roterdam.

Hierop zijn direct politie en een ambulance met spoed ter plaatse gestuurd. Ter hoogte van de Anjerstraat trof men een zwarte Volkswagen Polo aan. Van dit voertuig welke schuin richting de al daar aanwezige parkeervakken stond geparkeerd waren de voorste airbags geactiveerd. Tevens stond een Volvo stationwagen schuin in een parkeervak tegen een Opel Corsa aan welke onbedoeld beschadigd was. Volgens getuigen wilde de Volvo achteruit het parkeervak verlaten echter werd deze volgens getuige met flinke snelheid geraakt door de Volkswagen Polo. De Volvo kreeg daardoor zo’n klap dat hij met de linker achter portier de Opel Corsa rechts achter raakte waarbij de Volvo de meeste schade opliep. De Volkswagen Polo had dusdanige schade aan de rechter voorzijde dat deze door de takelwagen moest worden afgesleept. Eén van de inzittenden van de Volkswagen Polo is ter plaats door het ambulancepersoneel verzorgd en voor verder onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd.

2014-11-23 15.54.47
2014-11-23 15.58.28
2014-11-23 15.56.29
2014-11-23 16.18.57

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!