maandag, januari 24, 2022
4.5 C
Rotterdam
maandag 24 januari 2022

Eén gewonde bij aanrijding Prins Hendrikkade Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Vanmiddag omstreeks 15:33 uur kwam bij de meldkamer ambulance Rotterdam – Rijnmons de melding binnen dat er een gewonde was gevallen bij een aanrijding op de Prins Hendrikkade te Roterdam.

Hierop zijn direct politie en een ambulance met spoed ter plaatse gestuurd. Ter hoogte van de Anjerstraat trof men een zwarte Volkswagen Polo aan. Van dit voertuig welke schuin richting de al daar aanwezige parkeervakken stond geparkeerd waren de voorste airbags geactiveerd. Tevens stond een Volvo stationwagen schuin in een parkeervak tegen een Opel Corsa aan welke onbedoeld beschadigd was. Volgens getuigen wilde de Volvo achteruit het parkeervak verlaten echter werd deze volgens getuige met flinke snelheid geraakt door de Volkswagen Polo. De Volvo kreeg daardoor zo’n klap dat hij met de linker achter portier de Opel Corsa rechts achter raakte waarbij de Volvo de meeste schade opliep. De Volkswagen Polo had dusdanige schade aan de rechter voorzijde dat deze door de takelwagen moest worden afgesleept. Eén van de inzittenden van de Volkswagen Polo is ter plaats door het ambulancepersoneel verzorgd en voor verder onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd.

2014-11-23 15.54.47
2014-11-23 15.58.28
2014-11-23 15.56.29
2014-11-23 16.18.57

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -

2 REACTIES

    • Aiaiai, weer een verkeersongeluk, het verkeer is dan ook honderden malen dodelijker dan vuurwerk bijvoorbeeld.

      Helaas word ik in het andere topic over vuurwerk gecensureerd, maar geloof ik alsjeblieft als ik zeg dat er echt totaal geen bal van dat topic klopt. Zelfs de cijfers niet.

Comments are closed.

- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,122VolgersVolg
- advertentie -