Groningse student nooit aangekomen Delft – Groningen

zondag 23 november 2014 22:50

De Groningse student Erik Deenen wordt sinds donderdag vermist, nadat hij de Technische Universiteit in Delft had verlaten. Volgens buurvrouw Esther Dob, die namens de familie het woord voert, heeft Deenen in Delft een toets gemaakt en zou hij daarna doorreizen naar Rotterdam.

“Daar zou hij voor zijn studie een wandeling gaan maken”, aldus Dob. “Sinds donderdag 16.00 uur is er geen contact meer geweest.”
Als je hem een bericht stuurt, reageert hij normaal binnen een uur
Esther Dob – buurvrouw
‘Serieuze jongen’

“Erik is een serieuze, betrokken, intelligente jongen”, zegt de buurvrouw. “Het is hoogst ongebruikelijk voor hem om zo lang niets van zich te laten horen. Als je hem een bericht stuurt, reageert hij normaal binnen een uur.”

Of de student de wandeling in Rotterdam daadwerkelijk heeft gemaakt, weet de buurvrouw niet: “Wel blijkt uit de gegevens van zijn ov-chipkaart dat de kaart na de verdwijning nog is gebruikt op het station van Horst-Sevenum in Limburg, Rotterdam en op Schiphol.”

Grote zorgen

Het laatste wat de familie van Deenen weet, is dat de ov-kaart op vrijdagochtend om 07.15 uur in Hilversum is gebruikt. “Ook heeft Erik daar nog een klein bedrag gepind”, zegt de buurvrouw. “Sindsdien ontbreekt ieder spoor.”

De familie en vrienden maken zich grote zorgen en roepen via Facebook en Twitter op om naar hem uit te kijken. “We gaan afwachten totdat Erik of iemand die meer weet zich meldt”, aldus Dob. “Verder hebben we de politie op de hoogte gesteld.”

IMG_4470-0.JPG

 

0 reacties

Groningse student nooit aangekomen Delft – Groningen
Schrijver:

 

 

De Groningse student Erik Deenen wordt sinds donderdag vermist, nadat hij de Technische Universiteit in Delft had verlaten. Volgens buurvrouw Esther Dob, die namens de familie het woord voert, heeft Deenen in Delft een toets gemaakt en zou hij daarna doorreizen naar Rotterdam.

“Daar zou hij voor zijn studie een wandeling gaan maken”, aldus Dob. “Sinds donderdag 16.00 uur is er geen contact meer geweest.”
Als je hem een bericht stuurt, reageert hij normaal binnen een uur
Esther Dob – buurvrouw
‘Serieuze jongen’

“Erik is een serieuze, betrokken, intelligente jongen”, zegt de buurvrouw. “Het is hoogst ongebruikelijk voor hem om zo lang niets van zich te laten horen. Als je hem een bericht stuurt, reageert hij normaal binnen een uur.”

Of de student de wandeling in Rotterdam daadwerkelijk heeft gemaakt, weet de buurvrouw niet: “Wel blijkt uit de gegevens van zijn ov-chipkaart dat de kaart na de verdwijning nog is gebruikt op het station van Horst-Sevenum in Limburg, Rotterdam en op Schiphol.”

Grote zorgen

Het laatste wat de familie van Deenen weet, is dat de ov-kaart op vrijdagochtend om 07.15 uur in Hilversum is gebruikt. “Ook heeft Erik daar nog een klein bedrag gepind”, zegt de buurvrouw. “Sindsdien ontbreekt ieder spoor.”

De familie en vrienden maken zich grote zorgen en roepen via Facebook en Twitter op om naar hem uit te kijken. “We gaan afwachten totdat Erik of iemand die meer weet zich meldt”, aldus Dob. “Verder hebben we de politie op de hoogte gesteld.”

IMG_4470-0.JPG

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!