Mannen aangehouden na aantreffen vuurwapens in woning Chabotlaan Rotterdam

zondag 23 november 2014 11:22

Rotterdam – Agenten hebben zaterdagavond vier mannen aangehouden na het aantreffen van twee vuurwapens in een woning aan de Chabotlaan en op verdenking van het vervaardigen van hard drugs. .

Rond 20.15 uur stelden brandweer en politie een onderzoek in na een melding van stankoverlast. Hoewel metingen niets uitwezen werd er een sterke acetonlucht geroken. In de woning werd een jerrycan met onbekende vloeistoffen aangetroffen. De verdachten bleken te zijn gevlucht naar een naastgelegen woning en zijn aangehouden. Het gaat om een man van 28 jaar en drie mannen van 36 jaar uit Rotterdam. De bewoners van de woning waar de mannen zich hadden verstopt, waren op dat moment buiten. Bij de doorzoeking van de woning van verdachten werd later nog meer jerrycans met vloeistoffen gevonden, een zakje met hasj en twee vuurwapens. Alles is in beslag genomen en afgevoerd. Mogelijk dat de verdachten drugs wilden vervaardigen. Dit wordt onderzocht

 

0 reacties

Mannen aangehouden na aantreffen vuurwapens in woning Chabotlaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Agenten hebben zaterdagavond vier mannen aangehouden na het aantreffen van twee vuurwapens in een woning aan de Chabotlaan en op verdenking van het vervaardigen van hard drugs. .

Rond 20.15 uur stelden brandweer en politie een onderzoek in na een melding van stankoverlast. Hoewel metingen niets uitwezen werd er een sterke acetonlucht geroken. In de woning werd een jerrycan met onbekende vloeistoffen aangetroffen. De verdachten bleken te zijn gevlucht naar een naastgelegen woning en zijn aangehouden. Het gaat om een man van 28 jaar en drie mannen van 36 jaar uit Rotterdam. De bewoners van de woning waar de mannen zich hadden verstopt, waren op dat moment buiten. Bij de doorzoeking van de woning van verdachten werd later nog meer jerrycans met vloeistoffen gevonden, een zakje met hasj en twee vuurwapens. Alles is in beslag genomen en afgevoerd. Mogelijk dat de verdachten drugs wilden vervaardigen. Dit wordt onderzocht

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!