dinsdag, juli 5, 2022
19.8 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Mannen aangehouden na aantreffen vuurwapens in woning Chabotlaan Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Agenten hebben zaterdagavond vier mannen aangehouden na het aantreffen van twee vuurwapens in een woning aan de Chabotlaan en op verdenking van het vervaardigen van hard drugs. .

Rond 20.15 uur stelden brandweer en politie een onderzoek in na een melding van stankoverlast. Hoewel metingen niets uitwezen werd er een sterke acetonlucht geroken. In de woning werd een jerrycan met onbekende vloeistoffen aangetroffen. De verdachten bleken te zijn gevlucht naar een naastgelegen woning en zijn aangehouden. Het gaat om een man van 28 jaar en drie mannen van 36 jaar uit Rotterdam. De bewoners van de woning waar de mannen zich hadden verstopt, waren op dat moment buiten. Bij de doorzoeking van de woning van verdachten werd later nog meer jerrycans met vloeistoffen gevonden, een zakje met hasj en twee vuurwapens. Alles is in beslag genomen en afgevoerd. Mogelijk dat de verdachten drugs wilden vervaardigen. Dit wordt onderzocht


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -