Ramkraak op kledingwinkel Bekkers Dorpsstraat Bleiswijk [VIDEO]

Date:

Share post:

BLEISWIJK – Zondagmorgen 23 november hebben een nog onbekend aantal verdachten op de Dorpsstraat een ramkraak op een kledingwinkel gepleegd. Daarbij hebben ze veel schade veroorzaakt aan de pui van het winkelpand.

Volgens een omwonende die het zou hebben zien gebeuren hebben ze eerst de pui geramd om vervolgens later terug te komen en wat artikelen te ontvreemden. Daarna zijn zij in dezelfde auto gevlucht. De politie startte meteen een klopjacht op de verdachten in het mogelijk zwaarbeschadigde voertuig. Herbij kregen ze ondersteuning van de politie-eenheid Den Haag. Een medewerkster van de Forensische Opsporing heeft ter plaatse sporen veiliggesteld.

De verdachten zijn mogelijk gevlucht via de N209 richting Rotterdam om vervolgens richting de Molenlaan te rijden. Op de Bergweg-Zuid in Bergschenhoek was een verkeersbord uit de grond gereden. Op de Molenlaan in Rotterdam hebben persfotograferen van Nieuws op Beeld nieuwe kledingstukken op de rijbaan aangetroffen. Deze kledingstukken zijn veiliggesteld door de politie en zullen worden onderzocht. Het is niet bekend of deze afkomstig zijn van de ramkraak. De politie onderzoekt deze theorie.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_4382

 

IMG_4369 IMG_4373 IMG_4384 IMG_4385 IMG_4394 IMG_4396 IMG_4404 IMG_4415 IMG_4420 IMG_4422 IMG_4427

Kledingstukken op de Molenlaan in Rotterdam
Kledingstukken op de Molenlaan in Rotterdam

IMG_4366 IMG_4368

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd