Woninginbreker betrapt in de bosjes in Hoogvliet

zondag 23 november 2014 15:30

Hoogvliet – Na een tip van een alerte buurtbewoonster betrapten agenten een woninginbreker in de bosjes van een woning aan de Haaf in Hoogvliet Rotterdam. De man is aangehouden.

Rond half acht ’s avonds hoorde een buurvrouw geluiden uit een nabij gelegen woning komen en zag zij het licht aan gaan. Dit terwijl de bewoners niet thuis waren. De vrouw belde direct 112. Agenten omsingelden de woning. In de bosjes in de tuin zagen agenten een man. De 30-jarige Rotterdammer is aangehouden. De politie doet verder onderzoek.

 

0 reacties

Woninginbreker betrapt in de bosjes in Hoogvliet
Schrijver:

 

 

Hoogvliet – Na een tip van een alerte buurtbewoonster betrapten agenten een woninginbreker in de bosjes van een woning aan de Haaf in Hoogvliet Rotterdam. De man is aangehouden.

Rond half acht ’s avonds hoorde een buurvrouw geluiden uit een nabij gelegen woning komen en zag zij het licht aan gaan. Dit terwijl de bewoners niet thuis waren. De vrouw belde direct 112. Agenten omsingelden de woning. In de bosjes in de tuin zagen agenten een man. De 30-jarige Rotterdammer is aangehouden. De politie doet verder onderzoek.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!