Drie gewonden door bijtende hond Roekenbos Hoofddorp

maandag 24 november 2014 17:20

Hoofddorp – Maandagmiddag rond 15.45 uur zijn drie personen aangevallen en gebeten door een hond in een woning aan de Roekenbos. Het gaat om de eigenaresse (49) van de hond, haar zoontje (13) en een bekende van de eigenaresse.

De eigenaresse was met haar zoontje en een bekende in huis, toen haar twee honden ruzie kregen. De vrouw besloot in te grijpen, maar werd daarbij zelf gebeten door een van de honden. Ze liep daarbij ernstig letsel op aan haar hand. Ook haar zoontje en de vriendin zijn gebeten. Alle drie de gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht.

De honden die zich nog in de woning bevonden, zijn door de dierenambulance gevangen en worden ondergebracht.

 

0 reacties

Drie gewonden door bijtende hond Roekenbos Hoofddorp
Schrijver:

 

 

Hoofddorp – Maandagmiddag rond 15.45 uur zijn drie personen aangevallen en gebeten door een hond in een woning aan de Roekenbos. Het gaat om de eigenaresse (49) van de hond, haar zoontje (13) en een bekende van de eigenaresse.

De eigenaresse was met haar zoontje en een bekende in huis, toen haar twee honden ruzie kregen. De vrouw besloot in te grijpen, maar werd daarbij zelf gebeten door een van de honden. Ze liep daarbij ernstig letsel op aan haar hand. Ook haar zoontje en de vriendin zijn gebeten. Alle drie de gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht.

De honden die zich nog in de woning bevonden, zijn door de dierenambulance gevangen en worden ondergebracht.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!