Man zwaargewond na aanrijding met tram Havenspoorpad Rotterdam

maandag 24 november 2014 23:59

ROTTERDAM – Een man is maandagavond zwaargewond geraakt nadat hij werd aangereden door een tram op het Havenspoorpad. De hulpdiensten waaronder een Mobiel Medisch Team werden omstreeks 22:30 uur gealarmeerd voor het ongeval.

Ter plaatse bleek dat de man ernstig gewond was en de man werd dan ook gestabiliseerd door het ambulance en MMT-personeel. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie is een onderzoek naar de toedracht van het incident gestart. Waarom de man werd aangereden is nog volstrekt onduidelijk. Het ongeluk gebeurde bij een tramhalte Er wordt onder andere gekeken of de man niet toevallig had gedronken.

Foto : Kevin Schenk meer foto’s op 112-rijmond.nl

20141124224625

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man zwaargewond na aanrijding met tram Havenspoorpad Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Een man is maandagavond zwaargewond geraakt nadat hij werd aangereden door een tram op het Havenspoorpad. De hulpdiensten waaronder een Mobiel Medisch Team werden omstreeks 22:30 uur gealarmeerd voor het ongeval.

Ter plaatse bleek dat de man ernstig gewond was en de man werd dan ook gestabiliseerd door het ambulance en MMT-personeel. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie is een onderzoek naar de toedracht van het incident gestart. Waarom de man werd aangereden is nog volstrekt onduidelijk. Het ongeluk gebeurde bij een tramhalte Er wordt onder andere gekeken of de man niet toevallig had gedronken.

Foto : Kevin Schenk meer foto’s op 112-rijmond.nl

20141124224625

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!