Mobeyes voor inwoners Spijkenisse-West

Date:

Share post:

Spijkenisse – Om woninginbraken tijdens de kerstvakantie tegen te gaan, stelt de politie in de maand december Mobeyes ter beschikking aan inwoners van Spijkenisse-West.

Wat is een Mobeye?
Een Mobeye is een bewegingsmelder die iedere beweging meldt in uw woning als u er even niet bent of voor langere tijd op vakantie gaat. Met een Mobeye heeft u de mogelijkheid om uw woning te voorzien van een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk alarmsysteem.

De Mobeye werkt via infrarood en detecteert bewegingen en meldt dit via een ingebouwde GSM-module naar een in geprogrammeerd telefoonnummer, in dit geval het nummer van de bewoner. Wanneer de bewoner vermoedt dat de melding door een inbreker veroorzaakt wordt, kan hij direct 112 bellen. Op deze manier kunnen we met elkaar de heterdaadkracht vergroten en inbraken een halt toe roepen.

Hoe kan ik een mobeye te leen krijgen tijdens mijn vakantie?
Bewoners die graag een Mobeye zouden willen lenen, kunnen tot 1 december contact opnemen met wijkagente Marion Switser, bijvoorbeeld via twitter M_Switser. Of u kunt een bericht achterlaten via het contactformulier op Marion Switser
Uit alle aanmeldingen wordt een aantal mensen gekozen, die dus tijdens hun vakantie een Mobeye kunnen lenen.

Wel zijn er een paar eisen, waaraan u en uw woning moeten voldoen:
– U bent in het bezit van een mobiele telefoon
– U heeft geen huisdieren
– U bent op vakantie ergens in de maand december

- Advertisement -

Gerelateerd