woensdag, januari 26, 2022
3.7 C
Rotterdam
woensdag 26 januari 2022

Politie houdt drie verdachten aan voor een woningoverval Pernis

- advertentie -

Pernis – Na onderzoek door het Regionaal Team Overvallen zijn vrijdag 21 november drie verdachten aangehouden. Zij worden verdacht van het plegen van een woningoverval op een woning aan de Pastoriedijk in Pernis. De overval vond plaats op 23 juli jl.

In de nacht van dinsdag 22- op woensdag 23 juli was de bewoonster alleen in de woning. Nadat er was aangebeld opende zij de deur en toen zag zij dat er een groep personen voor haar deur stond.

Drie van hen kwamen de woning binnen en bleven daar tot de vriend van de vrouw thuis kwam. Die werd vervolgens door één van de mannen geslagen waarbij hij gewond raakte. De drie gingen er vandoor met enkele goederen uit de woning. De verdachten, 20- en 21 jaar oud zijn allen afkomstig uit Rotterdam.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -