Politie onderzoekt steekincident Prinsenplein Rotterdam

maandag 24 november 2014 20:50

Rotterdam – De politie stelt een nader onderzoek in naar de toedracht van een steekincident in Rotterdam.

Maandagavond, om ongeveer 18.00 uur, kregen twee mannen op het Prinsenplein ruzie met een later slachtoffer. De ruzie begon op de openbare weg en zette zich voort in een supermarkt aldaar.

Wat zich exact heeft afgespeeld zal uit onderzoek moeten blijken, maar dat het conflict zich binnen heeft voortgezet is duidelijk aan de hand van verklaringen van getuigen. Ook zijn in de winkel diverse (bloed)sporen aangetroffen die op een handgemeen duiden.

Toen de politie in de winkel aankwam waren alle betrokkenen al verdwenen. Korte tijd later kreeg de meldkamer van de politie een melding van een man, die vertelde zijn gewonde vriend naar een ziekenhuis te hebben gebracht. Daar troffen agenten inderdaad één van de betrokkenen van de ruzie. Deze 26-jarige Rotterdammer was gewond aan zijn arm.

De politie onderzoekt de toedracht van dit steekincident en de rol van de drie betrokkenen.

 

0 reacties

Politie onderzoekt steekincident Prinsenplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie stelt een nader onderzoek in naar de toedracht van een steekincident in Rotterdam.

Maandagavond, om ongeveer 18.00 uur, kregen twee mannen op het Prinsenplein ruzie met een later slachtoffer. De ruzie begon op de openbare weg en zette zich voort in een supermarkt aldaar.

Wat zich exact heeft afgespeeld zal uit onderzoek moeten blijken, maar dat het conflict zich binnen heeft voortgezet is duidelijk aan de hand van verklaringen van getuigen. Ook zijn in de winkel diverse (bloed)sporen aangetroffen die op een handgemeen duiden.

Toen de politie in de winkel aankwam waren alle betrokkenen al verdwenen. Korte tijd later kreeg de meldkamer van de politie een melding van een man, die vertelde zijn gewonde vriend naar een ziekenhuis te hebben gebracht. Daar troffen agenten inderdaad één van de betrokkenen van de ruzie. Deze 26-jarige Rotterdammer was gewond aan zijn arm.

De politie onderzoekt de toedracht van dit steekincident en de rol van de drie betrokkenen.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!