Verdachten in hennepkwekerij aangehouden Binckhorstlaan Den Haag

maandag 24 november 2014 08:50

Den Haag – Agenten hielden zondag 23 november acht verdachten aan in een hennepkwekerij op de Binckhorstlaan. De mannen werden na een melding op heterdaad betrapt.

De politie ontving rond 11:15 uur een melding van een sterke henneplucht in een garage op de Binckhorstlaan. Agenten constateerden dit ter plaatse ook en stelden een onderzoek in. Terwijl zij met dit onderzoek bezig waren, kwam er net een bestelbus aanrijden. De bestuurder schrok van de agenten en wilde direct wegrijden. Dit konden de agenten voorkomen en zij controleerden de auto. Achterin lagen benodigdheden voor het kweken van hennep. De twee inzittenden zijn aangehouden. In het pand troffen de agenten nog zes verdachten aan. Daarnaast werd in de garage een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen met 735 stekjes. Alle benodigdheden om hennep mee te kweken/produceren zijn in beslag genomen. De verdachten, in de leeftijd van 25 tot 43 jaar, zijn aangehouden overgebracht naar het bureau. Acht van hen hadden geen vaste woon- of verblijfplaats en twee kwamen uit Den Haag en Delft.

Hennepkwekerijen
De politie treedt hard op tegen hennepteelt. Hennepkwekerijen zijn gevaarlijk en veroorzaken veel schade en overlast door lekkage en stank. Vaak wordt er illegaal stroom afgetapt, wat kan leiden tot brandgevaarlijke situaties. De politie ontmantelt na onderzoek direct de hennepkwekerij. Heeft u vermoedens van een kwekerij bij u in de buurt dan vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Wilt u uw melding anoniem doorgeven, bel dan met de meldlijn ‘Meld Misdaad Anoniem’ via 0800-7000.

 

0 reacties

Verdachten in hennepkwekerij aangehouden Binckhorstlaan Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Agenten hielden zondag 23 november acht verdachten aan in een hennepkwekerij op de Binckhorstlaan. De mannen werden na een melding op heterdaad betrapt.

De politie ontving rond 11:15 uur een melding van een sterke henneplucht in een garage op de Binckhorstlaan. Agenten constateerden dit ter plaatse ook en stelden een onderzoek in. Terwijl zij met dit onderzoek bezig waren, kwam er net een bestelbus aanrijden. De bestuurder schrok van de agenten en wilde direct wegrijden. Dit konden de agenten voorkomen en zij controleerden de auto. Achterin lagen benodigdheden voor het kweken van hennep. De twee inzittenden zijn aangehouden. In het pand troffen de agenten nog zes verdachten aan. Daarnaast werd in de garage een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen met 735 stekjes. Alle benodigdheden om hennep mee te kweken/produceren zijn in beslag genomen. De verdachten, in de leeftijd van 25 tot 43 jaar, zijn aangehouden overgebracht naar het bureau. Acht van hen hadden geen vaste woon- of verblijfplaats en twee kwamen uit Den Haag en Delft.

Hennepkwekerijen
De politie treedt hard op tegen hennepteelt. Hennepkwekerijen zijn gevaarlijk en veroorzaken veel schade en overlast door lekkage en stank. Vaak wordt er illegaal stroom afgetapt, wat kan leiden tot brandgevaarlijke situaties. De politie ontmantelt na onderzoek direct de hennepkwekerij. Heeft u vermoedens van een kwekerij bij u in de buurt dan vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Wilt u uw melding anoniem doorgeven, bel dan met de meldlijn ‘Meld Misdaad Anoniem’ via 0800-7000.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!