dinsdag, januari 25, 2022
3.2 C
Rotterdam
dinsdag 25 januari 2022

Verdachten poging straatroof Trekvlietplein Den Haag aangehouden

- advertentie -

Den Haag – De politie hield zondag 23 november twee verdachten aan op verdenking van een poging straatroof op het Trekvlietplein.

Het slachtoffer (25) liep samen met een vriendin rond 13:00 uur op het Trekvlietplein bij de Bontekoekade. Toen zij de trap opliep om de weg over te steken, blokkeerden enkele jongens de doorgang. Uiteindelijk gingen de jongens opzij, maar bij het passeren trokken ze plotseling hard aan haar handtas. Het slachtoffer kwam hierbij ten val. Ze riep om hulp en weigerde haar handtas los te laten. Uiteindelijk gaven de jongens het op en lieten de tas los. Ze renden weg in verschillende richtingen. Het slachtoffer alarmeerde de politie. Agenten zagen op verschilden locaties twee jongens rennen die voldeden aan het signalement van de straatrovers. Zij hielden de Hagenaars (17 en 18) aan en brachten ze over naar het politiebureau voor verhoor. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -