Verdachten poging straatroof Trekvlietplein Den Haag aangehouden

maandag 24 november 2014 09:45

Den Haag – De politie hield zondag 23 november twee verdachten aan op verdenking van een poging straatroof op het Trekvlietplein.

Het slachtoffer (25) liep samen met een vriendin rond 13:00 uur op het Trekvlietplein bij de Bontekoekade. Toen zij de trap opliep om de weg over te steken, blokkeerden enkele jongens de doorgang. Uiteindelijk gingen de jongens opzij, maar bij het passeren trokken ze plotseling hard aan haar handtas. Het slachtoffer kwam hierbij ten val. Ze riep om hulp en weigerde haar handtas los te laten. Uiteindelijk gaven de jongens het op en lieten de tas los. Ze renden weg in verschillende richtingen. Het slachtoffer alarmeerde de politie. Agenten zagen op verschilden locaties twee jongens rennen die voldeden aan het signalement van de straatrovers. Zij hielden de Hagenaars (17 en 18) aan en brachten ze over naar het politiebureau voor verhoor. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.

 

0 reacties

Verdachten poging straatroof Trekvlietplein Den Haag aangehouden
Schrijver:

 

 

Den Haag – De politie hield zondag 23 november twee verdachten aan op verdenking van een poging straatroof op het Trekvlietplein.

Het slachtoffer (25) liep samen met een vriendin rond 13:00 uur op het Trekvlietplein bij de Bontekoekade. Toen zij de trap opliep om de weg over te steken, blokkeerden enkele jongens de doorgang. Uiteindelijk gingen de jongens opzij, maar bij het passeren trokken ze plotseling hard aan haar handtas. Het slachtoffer kwam hierbij ten val. Ze riep om hulp en weigerde haar handtas los te laten. Uiteindelijk gaven de jongens het op en lieten de tas los. Ze renden weg in verschillende richtingen. Het slachtoffer alarmeerde de politie. Agenten zagen op verschilden locaties twee jongens rennen die voldeden aan het signalement van de straatrovers. Zij hielden de Hagenaars (17 en 18) aan en brachten ze over naar het politiebureau voor verhoor. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!