Aanhoudingen voor straatroof Ooltgensplaatweg Rotterdam

dinsdag 25 november 2014 17:05

Rotterdam – Dinsdagochtend zijn drie jongens aangehouden die ervan worden verdacht eind september een man te hebben beroofd. Een vader van één van de jongens werd ook aangehouden nadat in zijn woning een stroomstootwapen werd aangetroffen.

Woensdag 24 september liep een 69-jarige man op de Ooltgensplaatsweg achter de rolstoel van zijn vrouw toen hij van achteren beetgepakt werd en zijn gouden kettingen van zijn nek getrokken werden. Een ketting is weggenomen, de andere is kapot getrokken.

De politie startte een onderzoek onder andere met behulp van camerabeelden. Dit leidde naar de drie verdachten, drie Rotterdammers van 20, 20 en 21 jaar oud. Zij werden vanmorgen in hun woningen aangehouden. Bij één van de verdachten werd in de tuin een gestolen scooter aangetroffen. Bij een andere verdachte lag in de woning een stroomstootwapen. De vader van deze verdachte is daarop eveneens aangehouden. De politie onderzoekt of de verdachten nog in verband gebracht kunnen worden met andere straatroven.

 

0 reacties

Aanhoudingen voor straatroof Ooltgensplaatweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Dinsdagochtend zijn drie jongens aangehouden die ervan worden verdacht eind september een man te hebben beroofd. Een vader van één van de jongens werd ook aangehouden nadat in zijn woning een stroomstootwapen werd aangetroffen.

Woensdag 24 september liep een 69-jarige man op de Ooltgensplaatsweg achter de rolstoel van zijn vrouw toen hij van achteren beetgepakt werd en zijn gouden kettingen van zijn nek getrokken werden. Een ketting is weggenomen, de andere is kapot getrokken.

De politie startte een onderzoek onder andere met behulp van camerabeelden. Dit leidde naar de drie verdachten, drie Rotterdammers van 20, 20 en 21 jaar oud. Zij werden vanmorgen in hun woningen aangehouden. Bij één van de verdachten werd in de tuin een gestolen scooter aangetroffen. Bij een andere verdachte lag in de woning een stroomstootwapen. De vader van deze verdachte is daarop eveneens aangehouden. De politie onderzoekt of de verdachten nog in verband gebracht kunnen worden met andere straatroven.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!