Aanhoudingen voor straatroof Ooltgensplaatweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Dinsdagochtend zijn drie jongens aangehouden die ervan worden verdacht eind september een man te hebben beroofd. Een vader van één van de jongens werd ook aangehouden nadat in zijn woning een stroomstootwapen werd aangetroffen.

Woensdag 24 september liep een 69-jarige man op de Ooltgensplaatsweg achter de rolstoel van zijn vrouw toen hij van achteren beetgepakt werd en zijn gouden kettingen van zijn nek getrokken werden. Een ketting is weggenomen, de andere is kapot getrokken.

- Advertisement -

De politie startte een onderzoek onder andere met behulp van camerabeelden. Dit leidde naar de drie verdachten, drie Rotterdammers van 20, 20 en 21 jaar oud. Zij werden vanmorgen in hun woningen aangehouden. Bij één van de verdachten werd in de tuin een gestolen scooter aangetroffen. Bij een andere verdachte lag in de woning een stroomstootwapen. De vader van deze verdachte is daarop eveneens aangehouden. De politie onderzoekt of de verdachten nog in verband gebracht kunnen worden met andere straatroven.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij woning Averdijk Rotterdam IJsselmonde mogelijk vergissing

In Rotterdam IJsselmonde, aan de Averdijk, heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag een explosie voorgedaan,...

Man (82) overleden na ongeluk met scootmobiel in Rotterdam

Een 82-jarige man is woensdag overleden nadat hij dinsdagmiddag betrokken was bij een ongeluk met zijn scootmobiel, zo...

Kat overleden door verwaarlozing Rotterdammer

Rotterdam - Afgelopen week is een kat overleden, omdat de eigenaar het diertje had verwaarloosd. Dit heeft de...

Brand in containerruimte van MFC Zuid Boerhaavestraat Rotterdam

Rotterdam - In de containerruimte van MFC Rotterdam Zuid aan de Boerhaavestraat in Rotterdam is afgelopen nacht rond...