Auto rijdt sloot in bij eenzijdig ongeval N489 Maasweg Mijnsheerenland

dinsdag 25 november 2014 20:28

Mijnsheerenland – Op dinsdag 25 november werden ambulance en politie gealarmeerd voor een ongeval op de N489 (Maasweg) in Mijnsheerenland, daar had zich een eenzijdig ongeval voorgedaan waarbij een personenauto in de sloot was beland. De bestuurder of bestuurster was door een onbekende oorzaak in een slip geraakt en kwam hierbij in het naastgelegen slootje tot stilstand.

Ambulancepersoneel ontfermde zich over de automobilist een heeft deze vervolgens vervoerd naar een ziekenhuis. De politie zal onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s en verslag : Dave Minderman

DSC_0055 DSC_0051 DSC_0047 DSC_0045 DSC_0044

 

0 reacties

Auto rijdt sloot in bij eenzijdig ongeval N489 Maasweg Mijnsheerenland
Schrijver:

 

 

Mijnsheerenland – Op dinsdag 25 november werden ambulance en politie gealarmeerd voor een ongeval op de N489 (Maasweg) in Mijnsheerenland, daar had zich een eenzijdig ongeval voorgedaan waarbij een personenauto in de sloot was beland. De bestuurder of bestuurster was door een onbekende oorzaak in een slip geraakt en kwam hierbij in het naastgelegen slootje tot stilstand.

Ambulancepersoneel ontfermde zich over de automobilist een heeft deze vervolgens vervoerd naar een ziekenhuis. De politie zal onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s en verslag : Dave Minderman

DSC_0055 DSC_0051 DSC_0047 DSC_0045 DSC_0044

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!