Eigenaren gestolen goederen gezocht Regio’s Haaglanden en Hollands-Midden

Date:

Deel bericht:

Regio’s Haaglanden en Hollands-Midden – De politie Nieuwegein is op zoek naar de eigenaren van twee vermoedelijk gestolen voorwerpen, die woensdagavond 29 oktober 2014 bij een tankstation langs de A2 bij Nieuwegein in beslag zijn genomen. Het gaat om een gouden kettinkje en een zilveren bonbonschaaltje.

Twee politieagenten herkenden tijdens hun surveillanceronde vier jongemannen die uit een auto stappen bij het tankstation aan de A2. Eén van de agenten volgde de drie mannen de tankshop in, zijn collega loopt op een man af die nog bij de auto staat. Deze man ging er vandoor en rende zelfs de snelweg over. Even later arresteerde de politie deze 19-jarige Nieuwegeiner alsnog. In de auto van de mannen treft de politie inbrekersgereedschap aan en twee voorwerpen die vermoedelijk zijn buitgemaakt bij een inbraak. De politie arresteerde ook de drie andere verdachten. Het betrof een jongen van 17 jaar en een man van 19 jaar uit Nieuwegein en een 19-jarige man uit Vianen.

- Advertisement -

Eigenaar gezocht
Mogelijk zijn de goederen buitgemaakt bij een inbraak in het de regio’s Haaglanden of Hollands Midden. Op deze pagina vindt u foto’s van de goederen. Herkent u het kettinkje en het bonbonschaaltje als uw eigendom? Bel dan gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Koeien gaan op avontuur in Wassenaar

Wassenaar - Zaterdagmiddag rond twee uur werd de brandweer opgeroepen voor dier te water op de Rijksstraatweg in...

Middelbrand op de Oostpolderweg in Moordrecht

Moordrecht - Zaterdagmorgen om tien over half elf werd een gebouwbrand gemeld op de Oostpolderweg in Moordrecht. De...

Gewonde na bedrijfsongeval aan de Kooiweg in Boskoop

Boskoop - Vrijdagmiddag om tien over drie werden verschillende hulpdiensten gealarmeerd naar de Kooiweg in Boskoop. Daar zat...

Onderzoek in woning na overleden persoon Carnisselaan Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Carnisselaan is een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie doet samen met de...