Inbrekers Ouddorp aangehouden in Hellevoetsluis: getuigen gezocht

dinsdag 25 november 2014 09:20

Hellevoetsluis / Ouddorp – Zaterdag werden na een inbraak in Ouddorp drie woninginbrekers aangehouden. De politie zoekt getuigen die hen de buit uit de auto zagen gooien tijdens een achtervolging door de politie.

Een agent in vrije tijd reed zaterdagavond in de buurt van Stellendam toen hij een automobilist vreemde capriolen zag uithalen. De bestuurder van de auto kreeg in de gaten dat hij gevolgd werd en probeerde er vandoor te gaan. De agent achtervolgde de auto terwijl hij via de meldkamer agenten zijn kant op dirigeerde.

Op de Noorddijk in Hellevoetsluis kon de agent de auto klem rijden en de Hagenaars van 19, 21 en 23 jaar aanhouden. Vrijwel tegelijkertijd kreeg de meldkamer een melding van een inbraak in Ouddorp. Het vermoeden ontstond dat de inzittenden van deze auto hiermee te maken hadden. Dat werd nog eens bevestigd door buitgemaakte spullen die op de vluchtroute werden aangetroffen.

De politie zoekt getuigen die hebben gezien dat deze spullen uit het voertuig zijn gegooid of de inbrekers zagen in Ouddorp. Heeft u meer informatie? Bel dan met de politie op 0900-8844 en vraag naar de recherche in Spijkenisse.

 

0 reacties

Inbrekers Ouddorp aangehouden in Hellevoetsluis: getuigen gezocht
Schrijver:

 

 

Hellevoetsluis / Ouddorp – Zaterdag werden na een inbraak in Ouddorp drie woninginbrekers aangehouden. De politie zoekt getuigen die hen de buit uit de auto zagen gooien tijdens een achtervolging door de politie.

Een agent in vrije tijd reed zaterdagavond in de buurt van Stellendam toen hij een automobilist vreemde capriolen zag uithalen. De bestuurder van de auto kreeg in de gaten dat hij gevolgd werd en probeerde er vandoor te gaan. De agent achtervolgde de auto terwijl hij via de meldkamer agenten zijn kant op dirigeerde.

Op de Noorddijk in Hellevoetsluis kon de agent de auto klem rijden en de Hagenaars van 19, 21 en 23 jaar aanhouden. Vrijwel tegelijkertijd kreeg de meldkamer een melding van een inbraak in Ouddorp. Het vermoeden ontstond dat de inzittenden van deze auto hiermee te maken hadden. Dat werd nog eens bevestigd door buitgemaakte spullen die op de vluchtroute werden aangetroffen.

De politie zoekt getuigen die hebben gezien dat deze spullen uit het voertuig zijn gegooid of de inbrekers zagen in Ouddorp. Heeft u meer informatie? Bel dan met de politie op 0900-8844 en vraag naar de recherche in Spijkenisse.

 

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Gouda - Donderdagavond 1 oktober heeft een automobilist een lantaarnpaal omver gereden op het Middenmolenplein in Gouda. Er raakte gelukkig niemand gewond. Rond 20.00 uur werd de politie en brandweer gebeld na het ongeval en dat het voertuig mogelijk in brand zou...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!