maandag, januari 24, 2022
4.5 C
Rotterdam
maandag 24 januari 2022

Inbrekers Ouddorp aangehouden in Hellevoetsluis: getuigen gezocht

- advertentie -

Hellevoetsluis / Ouddorp – Zaterdag werden na een inbraak in Ouddorp drie woninginbrekers aangehouden. De politie zoekt getuigen die hen de buit uit de auto zagen gooien tijdens een achtervolging door de politie.

Een agent in vrije tijd reed zaterdagavond in de buurt van Stellendam toen hij een automobilist vreemde capriolen zag uithalen. De bestuurder van de auto kreeg in de gaten dat hij gevolgd werd en probeerde er vandoor te gaan. De agent achtervolgde de auto terwijl hij via de meldkamer agenten zijn kant op dirigeerde.

Op de Noorddijk in Hellevoetsluis kon de agent de auto klem rijden en de Hagenaars van 19, 21 en 23 jaar aanhouden. Vrijwel tegelijkertijd kreeg de meldkamer een melding van een inbraak in Ouddorp. Het vermoeden ontstond dat de inzittenden van deze auto hiermee te maken hadden. Dat werd nog eens bevestigd door buitgemaakte spullen die op de vluchtroute werden aangetroffen.

De politie zoekt getuigen die hebben gezien dat deze spullen uit het voertuig zijn gegooid of de inbrekers zagen in Ouddorp. Heeft u meer informatie? Bel dan met de politie op 0900-8844 en vraag naar de recherche in Spijkenisse.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,122VolgersVolg
- advertentie -