Kluis overval Sluiskreek terug gevonden, twee mannen aangehouden Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Woensdag 19 november gaan agenten af op een melding van een bedreiging in de Schammenkamp in Rotterdam. Als zij de woning van de verdachte van deze bedreiging doorzoeken, vinden de agenten een kluis. Deze blijkt afkomstig van de woningoverval eerder die ochtend op de Sluiskreek.

Een man belt woensdagmiddag de politie omdat hij zojuist op de Schammenkamp op straat is bedreigd door een man met een vuurwapen. Als de agenten arriveren, stapt uit een woning een man die voldoet aan het signalement. De man wordt aangehouden. Agenten zien in de woning een tweede persoon en bellen aan. Ook deze persoon wordt aangehouden. Het gaat om een 23-jarige Rotterdammer en een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

- Advertisement -

Bij onderzoek in de woning zien de agenten een slijptol en een kluis met slijpsporen. Ook hangt er in het huis een brandlucht. Nader onderzoek wijst uit dat het gaat om de kluis die eerder die ochtend is gestolen bij een overval op een woning aan de Sluiskreek. De politie doet nader onderzoek. De verdachten zijn voorgeleid aan de rechter-commissaris en in bewaring gesteld.

- Advertisement -

Gerelateerd