Man aangehouden na inrijden op agent Oosterhout

Date:

Deel bericht:

Oosterhout/Made – Een 23-jarige man uit Oosterhout is aangehouden nadat hij is ingereden op een agent. Daarbij hebben agenten geschoten op het voertuig van de verdachte.

De man kreeg op dinsdag 25 november rond 9.05 uur een stopteken omdat hij met hoge snelheid over de Weststadweg reed. Hij negeerde dat in eerste instantie, maar stopte uiteindelijk toch. Toen de agenten naar het voertuig toe liepen probeerde de bestuurder op een van de dienders in te rijden. Daarbij is door hen op het voertuig geschoten. Een chauffeur van een vuilniswagen blokkeerde met zijn truck de vluchtroute. Daarop verliet de verdachte zijn voertuig en ging er te voet vandoor.

- Advertisement -

Weiland
De man vluchtte een weiland in richting Den Hout. Toegesnelde politieagenten konden hem op het terrein van een boerderij aan houden. De politie stelt een onderzoek in naar het voorval. Een agent raakte gewond aan zijn hand. Vermoedelijk doordat hij in de hectiek de beschadigde ruit van de auto van de verdachte vast heeft gepakt. De verdachte is ingesloten, hij is niet gewond.

Vuilniswagen
De politie zou graag in contact komen met de chauffeur van de vuilniswagen. Deze heeft door zijn/haar kordate optreden voorkomen dat de verdachte met zijn auto kon vluchten. Contact opnemen kan via 0900-8844.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

NS zet treinen zaterdag drie minuten stil na recente mishandeling: “Het kan niet zo langer”

Landelijk - Op zaterdag 20 april zet de NS alle treinen om 22.30 uur drie minuten stil. Dit...

Celstraffen geëist tegen drugsbazen uit Schiedam en Capelle aan den IJssel

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft celstraffen van 10 jaar en 7 maanden geëist tegen twee 45-jarige mannen uit...

Politie houdt Vlaardinger aan na inval drugslab in Bleiswijk

Bleiswijk - In een garagebox in Bleiswijk aan de Overbuurtseweg is zaterdagmorgen een drugslab aangetroffen. Een 50-jarige Vlaardingen...

Scooter en fiets in botsing op Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel

Zaterdagmiddag rond 15:30 werden verschillende hulpdiensten gestuurd naar Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel waar een...