Man aangehouden na inrijden op agent Oosterhout

dinsdag 25 november 2014 10:30

Oosterhout/Made – Een 23-jarige man uit Oosterhout is aangehouden nadat hij is ingereden op een agent. Daarbij hebben agenten geschoten op het voertuig van de verdachte.

De man kreeg op dinsdag 25 november rond 9.05 uur een stopteken omdat hij met hoge snelheid over de Weststadweg reed. Hij negeerde dat in eerste instantie, maar stopte uiteindelijk toch. Toen de agenten naar het voertuig toe liepen probeerde de bestuurder op een van de dienders in te rijden. Daarbij is door hen op het voertuig geschoten. Een chauffeur van een vuilniswagen blokkeerde met zijn truck de vluchtroute. Daarop verliet de verdachte zijn voertuig en ging er te voet vandoor.

Weiland
De man vluchtte een weiland in richting Den Hout. Toegesnelde politieagenten konden hem op het terrein van een boerderij aan houden. De politie stelt een onderzoek in naar het voorval. Een agent raakte gewond aan zijn hand. Vermoedelijk doordat hij in de hectiek de beschadigde ruit van de auto van de verdachte vast heeft gepakt. De verdachte is ingesloten, hij is niet gewond.

Vuilniswagen
De politie zou graag in contact komen met de chauffeur van de vuilniswagen. Deze heeft door zijn/haar kordate optreden voorkomen dat de verdachte met zijn auto kon vluchten. Contact opnemen kan via 0900-8844.

 

0 reacties

Man aangehouden na inrijden op agent Oosterhout
Schrijver:

 

 

Oosterhout/Made – Een 23-jarige man uit Oosterhout is aangehouden nadat hij is ingereden op een agent. Daarbij hebben agenten geschoten op het voertuig van de verdachte.

De man kreeg op dinsdag 25 november rond 9.05 uur een stopteken omdat hij met hoge snelheid over de Weststadweg reed. Hij negeerde dat in eerste instantie, maar stopte uiteindelijk toch. Toen de agenten naar het voertuig toe liepen probeerde de bestuurder op een van de dienders in te rijden. Daarbij is door hen op het voertuig geschoten. Een chauffeur van een vuilniswagen blokkeerde met zijn truck de vluchtroute. Daarop verliet de verdachte zijn voertuig en ging er te voet vandoor.

Weiland
De man vluchtte een weiland in richting Den Hout. Toegesnelde politieagenten konden hem op het terrein van een boerderij aan houden. De politie stelt een onderzoek in naar het voorval. Een agent raakte gewond aan zijn hand. Vermoedelijk doordat hij in de hectiek de beschadigde ruit van de auto van de verdachte vast heeft gepakt. De verdachte is ingesloten, hij is niet gewond.

Vuilniswagen
De politie zou graag in contact komen met de chauffeur van de vuilniswagen. Deze heeft door zijn/haar kordate optreden voorkomen dat de verdachte met zijn auto kon vluchten. Contact opnemen kan via 0900-8844.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!