Man krijgt kettingzaag in voet tijdens werkzaamheden IJsseldijk Krimpen a/d IJssel

dinsdag 25 november 2014 20:20

Krimpen aan den IJssel – Dinsdagmiddag is een man gewond geraakt , met werkzaamheden kwam er een kettingzaag in zijn voet. Dit bij de voormalige scheepswerf Duijvendijk aan den IJsseldijk. De man heeft eerste hulp gekregen van collega’s waarna de ambulancedienst dit overnam. De man is overgebracht naar het IJsseland ziekenhuis in Capelle. De politie gaat het arbeidsongeval verder onderzoeken.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

IMG_0379 IMG_0377

 

0 reacties

Man krijgt kettingzaag in voet tijdens werkzaamheden IJsseldijk Krimpen a/d IJssel
Schrijver:

 

 

Krimpen aan den IJssel – Dinsdagmiddag is een man gewond geraakt , met werkzaamheden kwam er een kettingzaag in zijn voet. Dit bij de voormalige scheepswerf Duijvendijk aan den IJsseldijk. De man heeft eerste hulp gekregen van collega’s waarna de ambulancedienst dit overnam. De man is overgebracht naar het IJsseland ziekenhuis in Capelle. De politie gaat het arbeidsongeval verder onderzoeken.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

IMG_0379 IMG_0377

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!