Nog twee verdachten woningoverval Ridderkerk aangehouden

Date:

Deel bericht:

Ridderkerk – Voor een overval op een woning aan de Reggestraat in Ridderkerk zijn opnieuw twee verdachten aangehouden. Het gaat om een 23-jarige man uit Vlaardingen en een 22-jarige man uit Capelle aan den IJssel. Eerder werd al een 41-jarige Rotterdammer aangehouden.

Op 21 oktober 2014 kreeg de politie de melding dat vier mannen een woning binnen waren gegaan. De bewoner werd bedreigd en mishandeld. Het viertal ging er uiteindelijk vandoor met onder meer een geldbedrag, iphones, een ipad en autosleutels.

- Advertisement -

Het regionaal overvallenteam startte een onderzoek. Dit leidde op 9 november tot de eerste aanhouding van een 41-jarige Rotterdammer. Verder onderzoek bracht de politie op het spoor van de 22-jarige man uit Capelle aan den IJssel en de 23-jarige man uit Vlaardingen. De mannen werden op maandag 17 november aangehouden. De rechter-commissaris bepaalde op donderdag 20 november dat zij nog veertien dagen langer vast blijven.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Forse schade bij aanrijding Rijnsingel Ridderkerk

Ridderkerk - Op de Rijnsingel in Ridderkerk zijn vrijdagmiddag twee automobilisten met elkaar in botsing gekomen. In één...

Zwaargewonde na ongeluk A15 Ridderkerk, weg nog tot 16.00 dicht

Ridderkerk - Donderdagochtend 28 maart rond 12.30 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een vrachtwagen en een personenwagen...

Wandelaar valt in sloot in Ridderkerk

Ridderkerk - Woensdagochtend 27 maart rond 12.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden waar een wandelaar op een...

Zwaargewonde na steekpartij Ds. Caspar van Gendtstraat Ridderkerk

Ridderkerk - Bij een steekpartij in de Ds. Caspar van Gendtstraat in Ridderkerk is een persoon ernstig gewond...