Verdachte aangehouden voor woningoverval Viervantstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Op dinsdag 25 november heeft de politie een 31-jarige Rotterdammer aangehouden. Hij wordt ervan verdacht op 21 oktober 2013 samen met een handlanger een gewelddadige woningoverval in Rotterdam te hebben gepleegd.

Die bewuste maandag rond 21.15 uur werd een bewoner van een flat aan de Viervantstraat in Rotterdam met zeer veel geweld door twee mannen overvallen. Ze bewerkten hun slachtoffer met een stroomstootwapen en zetten een dolk van ongeveer 30 cm op zijn keel. Zijn flat werd doorzocht maar toen de twee even niet opletten kon de bewoner vluchten. De overvallers gingen er vandoor met geld en een bankpas van het slachtoffer.

In het programma Opsporing Verzocht werden beelden van de verdachten getoond. Dit leverde dusdanige informatie op dat het Regionaal Team Overvallen een verdachte in het vizier kreeg. Deze man werd vandaag in zijn woning in Rotterdam aangehouden. Het onderzoek naar de tweede overvaller wordt voortgezet.

- Advertisement -

Gerelateerd