16-jarige mishandeld bij verkeersruzie Overloon, politie zoekt getuige

woensdag 26 november 2014 13:38
politie-logo-1-jeff.jpg

Overloon – De politie zoekt getuigen van een mishandeling die op woensdagmiddag 19 november rond 16.30 uur plaatsvond op de kruising Stevensbeekseweg / Rondweg in Overloon, vlakbij Venray.

Een 16-jarige scholier werd door een nog onbekende automobilist mishandeld en liep daarbij letsel op aan nek en hals. Het slachtoffer fietste samen met een schoolvriend naar huis en beiden stonden iets langer stil op de kruising omdat de een de ander niet doorliet bij wijze van grap. Een passerende automobilist raakte hierdoor geïrriteerd, stapte uit en sloeg de jongen. Tevens duwde de verdachte de jongen waardoor deze viel en met zijn nek op de stoeprand terecht kwam. Ook greep de verdachte het slachtoffer naar zijn keel en zette een verwurging in waardoor deze korte tijd geen lucht kreeg. Een voorbijganger wist de verdachte tot rust te krijgen waarna de jongen verder fietste. Onderweg werd hij onwel en moest door zijn vader worden opgehaald. Hij moest zich onder medische behandeling stellen. De fiets van het slachtoffer liep ook schade op.

Signalement
Het signalement van de man luidt als volgt: blanke huidskleur, sprak Brabants dialect, circa 50 tot 60 jaar, ongeveer 1.80 meter groot, grijzend kort haar, stevig postuur en hij droeg een bril. De auto waarin deze persoon reed betrof een 4- deurs personenauto, lichtkleurig en een Nederlands kenteken. Er zijn diverse mensen de kruising gepasseerd ten tijde van deze mishandeling. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie Venray via 0900-8844.

 

0 reacties

16-jarige mishandeld bij verkeersruzie Overloon, politie zoekt getuige
Schrijver:

 

politie-logo-1-jeff.jpg 

Overloon – De politie zoekt getuigen van een mishandeling die op woensdagmiddag 19 november rond 16.30 uur plaatsvond op de kruising Stevensbeekseweg / Rondweg in Overloon, vlakbij Venray.

Een 16-jarige scholier werd door een nog onbekende automobilist mishandeld en liep daarbij letsel op aan nek en hals. Het slachtoffer fietste samen met een schoolvriend naar huis en beiden stonden iets langer stil op de kruising omdat de een de ander niet doorliet bij wijze van grap. Een passerende automobilist raakte hierdoor geïrriteerd, stapte uit en sloeg de jongen. Tevens duwde de verdachte de jongen waardoor deze viel en met zijn nek op de stoeprand terecht kwam. Ook greep de verdachte het slachtoffer naar zijn keel en zette een verwurging in waardoor deze korte tijd geen lucht kreeg. Een voorbijganger wist de verdachte tot rust te krijgen waarna de jongen verder fietste. Onderweg werd hij onwel en moest door zijn vader worden opgehaald. Hij moest zich onder medische behandeling stellen. De fiets van het slachtoffer liep ook schade op.

Signalement
Het signalement van de man luidt als volgt: blanke huidskleur, sprak Brabants dialect, circa 50 tot 60 jaar, ongeveer 1.80 meter groot, grijzend kort haar, stevig postuur en hij droeg een bril. De auto waarin deze persoon reed betrof een 4- deurs personenauto, lichtkleurig en een Nederlands kenteken. Er zijn diverse mensen de kruising gepasseerd ten tijde van deze mishandeling. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie Venray via 0900-8844.

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!