23-jarige Tilburger verzamelt bekeuringen Waalwijk

Date:

Deel bericht:

Waalwijk – Een 23-jarige Tilburger heeft zich afgelopen nacht flink misdragen. Hij krijgt een proces-verbaal voor het rijden zonder rijbewijs, het negeren van het rode verkeerslicht, het niet dragen van de autogordels, belediging en verzet bij arrestatie.

Agenten gaven woensdag 26 november 2014 omstreeks 01.45 uur op de Noorder Allee een stopteken omdat ze gezien hadden dat hij met zijn auto op de kruising van de Midden-Brabantweg met de Taxandriaweg het rode verkeerslicht negeerde. Ook bleek dat hij geen autogordel droeg. Tijdens de controle vertelde hij dat geen ID-bewijs bij zich had. Toen agenten aangaven hem dan te gaan fouilleren toonde hij wel zijn ID-kaart. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Toen hij hoorde dat hij voor alle geconstateerde overtredingen een proces-verbaal kreeg, ging hij door het lint en begon de agenten flink te beledigen. Hierop werd hij aangehouden waarbij hij zich hevig verzette. Hij werd ingesloten. De auto is meegenomen naar het bureau. Er volgt overleg daarover met de Officier van justitie omdat hij al vaker betrapt is op het rijden zonder rijbewijs.

- Advertisement -

Gerelateerd