Agressieve winkeldieven’s-Gavenzandseweg Wateringen

woensdag 26 november 2014 09:30

Wateringen – Drie winkeldieven pleegden dinsdag 25 november verzet toen zij werden betrapt bij een winkeldiefstal aan de ‘s-Gavenzandseweg.

Het trio, twee Haagse vrouwen van 23 en 45 en een man van 47-jarige Nootdorper, namen vanuit de schappen van een bouwmarkt enkele artikelen mee. Toen zij eenmaal buiten de winkel door beveiligingspersoneel werden aangesproken, ontstond een handgemeen tussen de beveiligers en twee verdachten. Hierna wisten zij in een auto te stappen en reden zij weg. Politieagenten wisten de auto te lokaliseren en hielden daarop het drietal aan. Zij werden ingesloten voor nade verhoor.

 

0 reacties

Agressieve winkeldieven’s-Gavenzandseweg Wateringen
Schrijver:

 

 

Wateringen – Drie winkeldieven pleegden dinsdag 25 november verzet toen zij werden betrapt bij een winkeldiefstal aan de ‘s-Gavenzandseweg.

Het trio, twee Haagse vrouwen van 23 en 45 en een man van 47-jarige Nootdorper, namen vanuit de schappen van een bouwmarkt enkele artikelen mee. Toen zij eenmaal buiten de winkel door beveiligingspersoneel werden aangesproken, ontstond een handgemeen tussen de beveiligers en twee verdachten. Hierna wisten zij in een auto te stappen en reden zij weg. Politieagenten wisten de auto te lokaliseren en hielden daarop het drietal aan. Zij werden ingesloten voor nade verhoor.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!