Drugs-duo gepakt door politie P.D Kleijlaan Nieuwerkerk aan den IJssel

woensdag 26 november 2014 10:25

Nieuwerkerk aan den IJssel – De politie heeft dinsdagavond 25 november twee Nieuwerkerkers van 20 en 43 jaar aangehouden op basis van de Opiumwet.

Agenten surveilleerden onopvallend in verband met het Donkere Dagen Offensief toen ze een auto met hoge snelheid zagen rijden. De auto werd op de mr. P.D. Kleijlaan staande gehouden voor een controle. Bij de verdachten werd een hoeveelheid drugs, hennep, aangetroffen en in beslag genomen. Na de vondst werden de twee mannen aangehouden. De politie doet verder onderzoek.

Foto : Politie Zuidplas

Politie Zuidplas

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Drugs-duo gepakt door politie P.D Kleijlaan Nieuwerkerk aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Nieuwerkerk aan den IJssel – De politie heeft dinsdagavond 25 november twee Nieuwerkerkers van 20 en 43 jaar aangehouden op basis van de Opiumwet.

Agenten surveilleerden onopvallend in verband met het Donkere Dagen Offensief toen ze een auto met hoge snelheid zagen rijden. De auto werd op de mr. P.D. Kleijlaan staande gehouden voor een controle. Bij de verdachten werd een hoeveelheid drugs, hennep, aangetroffen en in beslag genomen. Na de vondst werden de twee mannen aangehouden. De politie doet verder onderzoek.

Foto : Politie Zuidplas

Politie Zuidplas

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!