Enorme brand Hardinxveld-Giessendam ontstond mogelijk door vonk van auto

Date:

Deel bericht:

Hardinxveld-Giessendam – Op een industrieterrein heeft woensdagochtend een grote uitslaande brand gewoed in een loods van glashandelaar van Noordenne. RTV-Rijnmond meldde dat de brand vermoedelijk ontstond door het starten door een auto. Een vonk sloeg over en greep ontzettend snel om zich heen. 

Medewerkers van het bedrijf hebben nog geprobeerd om de brand te blussen maar konden niets meer doen. De brandweer schaalde op naar zeer grote brand om met genoeg mankracht de brand te kunnen bedwingen. Door de enorme rookontwikkeling werd de snelweg A15 voor korte tijd stilgelegd. Ook moesten omwonenden ramen en deuren sluiten. Halverwege de middag was de brand zo goed als geblust. De schade aan het pand is enorm.

- Advertisement -

In de loods stonden ongeveer dertig oude auto’s. Van Noordenne wilde een aantal auto’s waarvan sommigen nog dateren uit de vorige eeuw op een veiling aanbieden. Of alle voertuigen zijn verloren is niet bekend. Tot zover bekend raakte er niemand gewond.

Onderstaande foto’s via Twitter

https://twitter.com/Nickster__/status/537548985800863745

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd