maandag, januari 24, 2022
4.5 C
Rotterdam
maandag 24 januari 2022

Inbreker snackbar op heterdaad na melding aangehouden Tilburg

- advertentie -

Tilburg – De politie heeft woensdag 26 november 2014 rond 02.20 uur, na een achtervolging, in de achtertuin van een woning aan de Gentiaanlaan een 19-jarige Tilburger aangehouden die verdacht wordt van een inbraak in een snackbar aan het Paletplein.

Een buurtbewoonster belde de politie toen zij glasgerinkel hoorde. Agenten gingen snel ter plaatse en zagen een man door het kapotte raam naar buiten klimmen. Hij rende weg in de richting van de Lage Witsiebaan. De dienders achtervolgden de inbreker die de Reinevaarstraat overstak en een brandgang in rende aan de Gentiaanlaan. Daar verstopte hij zich in een tuin. Een van de agenten die op een schuurtje klom scheen met zijn zaklamp in de tuin en zag direct de schoenen en benen van de vluchter. Hij verzette zich bij zijn aanhouding. Op de plek waar hij werd ingerekend werden een drietal pakjes sigaretten en handschoenen aangetroffen.

Aangifte
De eigenaar van de snackbar heeft aangifte gedaan. De inbreker had de ruit van de toegangsdeur vernield met een baksteen. Op de toonbank stond een tas waarin pakjes sigaretten waren gestopt die uit een rek waren gehaald dat tegen de muur hangt. De aangever vermist verder geen goederen.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,122VolgersVolg
- advertentie -