Inbreker snackbar op heterdaad na melding aangehouden Tilburg

Date:

Deel bericht:

Tilburg – De politie heeft woensdag 26 november 2014 rond 02.20 uur, na een achtervolging, in de achtertuin van een woning aan de Gentiaanlaan een 19-jarige Tilburger aangehouden die verdacht wordt van een inbraak in een snackbar aan het Paletplein.

Een buurtbewoonster belde de politie toen zij glasgerinkel hoorde. Agenten gingen snel ter plaatse en zagen een man door het kapotte raam naar buiten klimmen. Hij rende weg in de richting van de Lage Witsiebaan. De dienders achtervolgden de inbreker die de Reinevaarstraat overstak en een brandgang in rende aan de Gentiaanlaan. Daar verstopte hij zich in een tuin. Een van de agenten die op een schuurtje klom scheen met zijn zaklamp in de tuin en zag direct de schoenen en benen van de vluchter. Hij verzette zich bij zijn aanhouding. Op de plek waar hij werd ingerekend werden een drietal pakjes sigaretten en handschoenen aangetroffen.

- Advertisement -

Aangifte
De eigenaar van de snackbar heeft aangifte gedaan. De inbreker had de ruit van de toegangsdeur vernield met een baksteen. Op de toonbank stond een tas waarin pakjes sigaretten waren gestopt die uit een rek waren gehaald dat tegen de muur hangt. De aangever vermist verder geen goederen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

NS zet treinen zaterdag drie minuten stil na recente mishandeling: “Het kan niet zo langer”

Landelijk - Op zaterdag 20 april zet de NS alle treinen om 22.30 uur drie minuten stil. Dit...

Celstraffen geëist tegen drugsbazen uit Schiedam en Capelle aan den IJssel

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft celstraffen van 10 jaar en 7 maanden geëist tegen twee 45-jarige mannen uit...

Politie houdt Vlaardinger aan na inval drugslab in Bleiswijk

Bleiswijk - In een garagebox in Bleiswijk aan de Overbuurtseweg is zaterdagmorgen een drugslab aangetroffen. Een 50-jarige Vlaardingen...

Scooter en fiets in botsing op Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel

Zaterdagmiddag rond 15:30 werden verschillende hulpdiensten gestuurd naar Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel waar een...