Man aangehouden voor belediging politiemedewerkster Makkum

woensdag 26 november 2014 15:15

Makkum – Een 32-jarige inwoner van Opheusden werd maandagmiddag aangehouden nadat hij een politiemedewerkster van het Regionaal Service Centrum in Groningen telefonisch ernstig had beledigd. De politiemedewerkster deed dan ook aangifte.

De man had maandagmorgen telefonisch contact gezocht met de politie via 0900-8844. Hij wilde een afspraak maken met de politie in Leeuwarden. Tijdens het gesprek begon de man te schelden. Toen hij op zijn gedrag werd aangesproken, begon de 32-jarige de politiemedewerkster ernstig te beledigen. Het gesprek werd beëindigd en de politiemedewerkster deed vervolgens aangifte. De 32-jarige man werd later die middag op zijn tijdelijke woonadres in Makkum aangehouden. Na verhoor werd tegen hem proces-verbaal opgemaakt. Hij zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden.

 

0 reacties

Man aangehouden voor belediging politiemedewerkster Makkum
Schrijver:

 

 

Makkum – Een 32-jarige inwoner van Opheusden werd maandagmiddag aangehouden nadat hij een politiemedewerkster van het Regionaal Service Centrum in Groningen telefonisch ernstig had beledigd. De politiemedewerkster deed dan ook aangifte.

De man had maandagmorgen telefonisch contact gezocht met de politie via 0900-8844. Hij wilde een afspraak maken met de politie in Leeuwarden. Tijdens het gesprek begon de man te schelden. Toen hij op zijn gedrag werd aangesproken, begon de 32-jarige de politiemedewerkster ernstig te beledigen. Het gesprek werd beëindigd en de politiemedewerkster deed vervolgens aangifte. De 32-jarige man werd later die middag op zijn tijdelijke woonadres in Makkum aangehouden. Na verhoor werd tegen hem proces-verbaal opgemaakt. Hij zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden.

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!