Paard mishandeld in Groesbeek, politie zoekt getuigen

Date:

Share post:

- Advertisement -

Groesbeek – Afgelopen weekend, 22 en 23 november, is een paard in Groesbeek mishandeld. Het dier stond in een wei aan de Lagewald. De politie zoekt getuigen.

De verwondingen werden op zondag 23 november ontdekt. Een dierenarts constateerde dat het om een verwonding ging die door een ander moet zijn toegebracht. Vermoedelijk is dit in de nacht van zaterdag op zondag gebeurd.

De politie is in verband met het onderzoek op zoek naar getuigen. Heeft u op de bewuste locatie of in de directe omgeving iets bijzonders gezien dat mogelijk verband houdt met de mishandeling of heeft u andere informatie die de politie verder kan helpen in het onderzoek naar de paardenmishandelingen? Neemt u dan contact op met de politie.
*Algemeen nummer: 0900 – 8844
*Criminele Inlichtingen Eenheid: 079-3458999
*Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
*Online melden

- Advertisement -

Gerelateerd