maandag, januari 24, 2022
4.5 C
Rotterdam
maandag 24 januari 2022

Politie arresteert twee 14-jarige inbrekers Den Bosch

- advertentie -

‘s-Hertogenbosch – De politie hield dinsdagavond 25 november twee 14-jarige jongens uit ‘s-Hertogenbosch aan voor poging inbraak bij een woning in de Hildebrandstraat.

De bewoonster van de woning hoorde rond 20.00 uur geluiden in de achtertuin en bij een raam op de bovenverdieping. Hier stond een raam op een kier. Ze vertrouwde het niet en belde direct 112. Slechts enkele minuten hierop hielden agenten de twee verdachten in de nabije omgeving aan. De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau en zitten vast voor verder onderzoek.

Bel 112 bij verdachte situaties
Na een inbraak blijkt achteraf vaak dat buren iets opvallends hebben gezien. En dat ze de politie niet belden, omdat ze dachten dat het toch niets was. Ook als u twijfelt, belt u de politie op 112. De politie komt liever een keer te veel dan te weinig. Dankzij uw tip kan de politie inbraken voorkomen. Wist u dat 80% van de woninginbraken dankzij oplettendheid van buren oplost?

Lees hier wanneer u 112 kunt bellen.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,122VolgersVolg
- advertentie -