Politie arresteert twee 14-jarige inbrekers Den Bosch

Date:

Deel bericht:

‘s-Hertogenbosch – De politie hield dinsdagavond 25 november twee 14-jarige jongens uit ‘s-Hertogenbosch aan voor poging inbraak bij een woning in de Hildebrandstraat.

De bewoonster van de woning hoorde rond 20.00 uur geluiden in de achtertuin en bij een raam op de bovenverdieping. Hier stond een raam op een kier. Ze vertrouwde het niet en belde direct 112. Slechts enkele minuten hierop hielden agenten de twee verdachten in de nabije omgeving aan. De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau en zitten vast voor verder onderzoek.

- Advertisement -

Bel 112 bij verdachte situaties
Na een inbraak blijkt achteraf vaak dat buren iets opvallends hebben gezien. En dat ze de politie niet belden, omdat ze dachten dat het toch niets was. Ook als u twijfelt, belt u de politie op 112. De politie komt liever een keer te veel dan te weinig. Dankzij uw tip kan de politie inbraken voorkomen. Wist u dat 80% van de woninginbraken dankzij oplettendheid van buren oplost?

Lees hier wanneer u 112 kunt bellen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

NS zet treinen zaterdag drie minuten stil na recente mishandeling: “Het kan niet zo langer”

Landelijk - Op zaterdag 20 april zet de NS alle treinen om 22.30 uur drie minuten stil. Dit...

Celstraffen geëist tegen drugsbazen uit Schiedam en Capelle aan den IJssel

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft celstraffen van 10 jaar en 7 maanden geëist tegen twee 45-jarige mannen uit...

Politie houdt Vlaardinger aan na inval drugslab in Bleiswijk

Bleiswijk - In een garagebox in Bleiswijk aan de Overbuurtseweg is zaterdagmorgen een drugslab aangetroffen. Een 50-jarige Vlaardingen...

Scooter en fiets in botsing op Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel

Zaterdagmiddag rond 15:30 werden verschillende hulpdiensten gestuurd naar Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel waar een...