Twee doden door gebruik witte heroïne Amsterdam

Date:

Deel bericht:

Amsterdam – In een hotel in Amsterdam-Zuid zijn dinsdagmiddag 25 november de stoffelijk overschotten aangetroffen van twee Britse mannen. Ze waren in een hotelkamer. De dood van deze mannen heeft zeer vermoedelijk te maken met het snuiven van witte heroïne, dat vermoedelijk aangeschaft is als zijnde cocaïne. De slachtoffers waren 20 en 21 jaar oud.

Een spoedtest bij het NFI heeft duidelijk gemaakt dat de witte heroïne qua samenstelling gelijk is aan de heroïne die al bij eerdere onderzoeken werd aangetroffen. Daarbij is al eerder een dode gevallen en werden gebruikers onwel.

- Advertisement -

De recherche van het Amsterdamse district Zuid heeft de zaak in behandeling. Op de lichamen zal sectie plaatsvinden om de doodsoorzaak vast te stellen.

De GGD startte dinsdag opnieuw met een waarschuwingscampagne voor toeristen, met tekstkarren, matrixborden en via hotels.

GGD Cocaine Alert

- Advertisement -

Gerelateerd