Twee doden door gebruik witte heroïne Amsterdam

woensdag 26 november 2014 12:42

Amsterdam – In een hotel in Amsterdam-Zuid zijn dinsdagmiddag 25 november de stoffelijk overschotten aangetroffen van twee Britse mannen. Ze waren in een hotelkamer. De dood van deze mannen heeft zeer vermoedelijk te maken met het snuiven van witte heroïne, dat vermoedelijk aangeschaft is als zijnde cocaïne. De slachtoffers waren 20 en 21 jaar oud.

Een spoedtest bij het NFI heeft duidelijk gemaakt dat de witte heroïne qua samenstelling gelijk is aan de heroïne die al bij eerdere onderzoeken werd aangetroffen. Daarbij is al eerder een dode gevallen en werden gebruikers onwel.

De recherche van het Amsterdamse district Zuid heeft de zaak in behandeling. Op de lichamen zal sectie plaatsvinden om de doodsoorzaak vast te stellen.

De GGD startte dinsdag opnieuw met een waarschuwingscampagne voor toeristen, met tekstkarren, matrixborden en via hotels.

GGD Cocaine Alert

 

0 reacties

Twee doden door gebruik witte heroïne Amsterdam
Schrijver:

 

 

Amsterdam – In een hotel in Amsterdam-Zuid zijn dinsdagmiddag 25 november de stoffelijk overschotten aangetroffen van twee Britse mannen. Ze waren in een hotelkamer. De dood van deze mannen heeft zeer vermoedelijk te maken met het snuiven van witte heroïne, dat vermoedelijk aangeschaft is als zijnde cocaïne. De slachtoffers waren 20 en 21 jaar oud.

Een spoedtest bij het NFI heeft duidelijk gemaakt dat de witte heroïne qua samenstelling gelijk is aan de heroïne die al bij eerdere onderzoeken werd aangetroffen. Daarbij is al eerder een dode gevallen en werden gebruikers onwel.

De recherche van het Amsterdamse district Zuid heeft de zaak in behandeling. Op de lichamen zal sectie plaatsvinden om de doodsoorzaak vast te stellen.

De GGD startte dinsdag opnieuw met een waarschuwingscampagne voor toeristen, met tekstkarren, matrixborden en via hotels.

GGD Cocaine Alert

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!