Uitslaande brand op bovenverdieping van woning Maarland Rotterdam

woensdag 26 november 2014 19:53

ROTTERDAM – In een woning aan de Maarland heeft woensdagavond een felle brand gewoed. De brand op de 1e etage ging gepaard met veel vuur en rookontwikkeling. De brandweer kon de woning niet meer redden.
De huizen naast het brandende huis zijn ontruimd. Of deze schade hebben opgelopen is niet bekend. De brandweer verricht sloopwerkzaamheden om de brand te kunnen blussen.

Foto’s Michiel Vonk

image

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Uitslaande brand op bovenverdieping van woning Maarland Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – In een woning aan de Maarland heeft woensdagavond een felle brand gewoed. De brand op de 1e etage ging gepaard met veel vuur en rookontwikkeling. De brandweer kon de woning niet meer redden.
De huizen naast het brandende huis zijn ontruimd. Of deze schade hebben opgelopen is niet bekend. De brandweer verricht sloopwerkzaamheden om de brand te kunnen blussen.

Foto’s Michiel Vonk

image

image

image

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!